Forside Nyheder

PlayStation VR er kongen af Virtual Reality-gaming

-
Sony CUH-ZVR2 Playstation VR briller

Det ser ud som om, Sony er den foreløbige vinder af Virtual Reality-kapløbet.

Firmaet har netop annonceret nye salgstal for deres satsning på VR-gaming, og det ser godt ud.

Annonce:

Til og med slutningen af juli havde Sony solgt 3 millioner eksemplarer af deres PlayStation VR headset. Den sidste million er kommet til siden årsskiftet. Ved udgangen af 2017 havde Sony solgt 2 millioner headsets, altså på 15 måneder efter lanceringen i oktober 2016.

Det betyder, at PlayStation VR er næsten lige så populær nu, som den var for næsten to år siden. I de første 15 måneder solgte Sony omkring 133.000 enheder i gennemsnit pr. måned. I de sidste otte måneder har gennemsnittet ligget på 125.000 enheder om måneden.

Oven i det kommer antallet af solgte VR-spil. Her melder Sony, at de har solgt 21.9 millioner spil eller VR-apps siden lanceringen.

Dette skal ses i lyset af, at de to største konkurrenter på markedet for VR-headsets, der kobles til en konsol eller en PC, ikke er stolte nok af deres salgstal til at annoncere dem. Hverken HTC eller Oculus har sagt noget om eksemplarsalg, men til gengæld ser det nu ud som om, de vil gøre fælles front mod Sony.

 

 

 

Annonce:
Forrige artikelVR: HTC Vive vil understøtte Oculus Rift titler
Næste artikel’Iron Fist’ sæson 2 kommer på Netflix 7. september
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.