Forside Indhold og distribution Film

Rygte: Ikonisk figur tilbage i Star Wars 9 (spoiler alert)

-
Fotos: Disney

Spoiler Alert: En af ‘Star Wars’-universets mest kendte figurer kan vende tilbage den sidste film i Skywalker-sagaen.

Optagelserne til den sidste Star Wars film i Skywalker-sagaen, nr. 9 i rækken, er gået ind i sin tredje uge og instruktør J.J. Abrams og Co. kæmper for at holde på hemmelighederne.

Et af de rygter der er sluppet ud i England, hvor filmen optages i Pinewood Studios, er at en af ‘Star Wars’-universets mest kendte figurer er tilbage. Sådan da. Det skriver avisen Express.

Annonce:
[SPOILER ALERT]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ok, du havde måske gættet det ud fra valg af billede.

Det er Darth Vader / Anakin Skywalker der rygtes tilbage. Hvordan, tænker du sikkert, han døde jo i film nr. 6, men J.J. Abrams har angiveligt fundet en måde at bringe ham tilbage.

I filmen er angiveligt en scene hvor Kylo Ren står alene ved en trone og kigger ud på universet udenfor. I glasset ses en reflektion af en af kraftens spøgelser (Force Ghost). Ansigtet er halvt Anakin Skywalker og Darth Vader, Kylos bedstefar i en ny skikkelse.

Der er en skitse (concept art) i omløb som viser scenen, men som magasinet Movieweb pointerer så er det ikke alle disse skitser der ender som scener i den endelige film.

Kilden til denne skitse lækkede dog også skitsen til afslutningsscenen i film nr. 7, hvor Luke Skywalker står oppe på klippen og mediterer.

Måske er Darth Vaders tilbagevenden kun et syn som Kylo Ren får, men det kan være at J.J. Abrams & Co. har fundet en måde at flette Anakin Skywalker / Darth Vader ind i fortællingen, så han også “blander sig” undervejs.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.