Forside * Featured

Sådan kommer du af med hvepse

-
Når Steen erklærer krig mod hvepse, går han all-in.

Søreme om ikke en flok hvepse har besluttet sig for at bygge et hvepsebo i mit gasmåleskab… Der skal være plads til os alle, og vi levede da også i fin harmoni.

Indtil jeg blev stukket – Og det betyder KRIG!

Men hvad gør man når man er lidt en tøs når det gælder hvepse? Heldigvis har jeg en god fantasi og et veludstyret værksted, så nogle afteners design og konstruktionsarbejde har resulteret i denne fine maskine:

Annonce:

 

 

Jeg har konstrueret robotten på chassiset af en fjernstyret bil så jeg kan køre helt hen til hvepseboet. Med fjernkontrol kan jeg styre dysen og trigge giftsprøjten.

Det er jo ikke sjovt hvis jeg ikke kan se hvad der sker, så jeg har tilføjet et FPV (First Person View) system på robotten så jeg med mine FPV-goggles kan få oplevelsen af at være helt tæt på – Uden at blive stukket!

Første slag blev udkæmpet og endte i et nederlag til mig. Jeg havde det fantastisk sjovt og en del hvepse døde, men hvepseboet er stadig aktivt. Grunden til dette er, at jeg ikke med den nuværende maskine kan sprøjte direkte ind i hvepseboet og måtte nøjes med dem der fløj ud.

Slaget er måske tabt, men krigen fortsætter ufortrødent. Jeg laver lige nogle tilpasninger af robotten og så kommer det næste slag. Stay tuned!

 

Første slag ses her:

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.