Forside Nyheder

Samsung starter masseproduktion af 4TB forbruger SSD

-
Samsung 4-bit SSD

Første Samsung SSD med 4-bit teknologi til konsummarkedet skal gøre 4TB SSD mere tilgængelig.

Samsung skifter til 4-bit teknologi for 2,5″ SSD til konsumermarkedet og begynder masseproduktion nu. Det betyder at det snart bliver muligt at få 4TB SSD i laptoppen, billigere end det kan gøres i dag.

Det bliver markedets første 4TB SSD med 4-bit lagring lavet med konsumermarkedet for øje.

Annonce:

Der findes 4TB 2,5″ SSD på markedet i dag, men priserne starter oppe omkring 7.000 kr. for en Samsung 860 EVO. Men med den annoncerede masseproduktion af nye 4TB SSD i 2,5″ størrelse ventes priserne på den størrelse SSD at falde.

 

Samsung 4-bit SSD

 

Det er udviklingen af en ny 1-terabit V-NAND memory (128 GB) chip hos Samsung der gør det muligt at producere de store SSD billigere til konsum.

“Samsung’s new 4-bit SATA SSD will herald a massive move to terabyte-SSDs for consumers”, fortæller executive VP of memory sales & marketing hos Samsung, Jaesoo Han, og han fortsætter:

“As we expand our lineup across consumer segments and to the enterprise, 4-bit terabyte-SSD products will rapidly spread throughout the entire market.”

Samsung fortæller at de nye 4-bit SSD vil have samme performance som de nuværende 3-bit SSD, med læsehastigheder på 540 MB/s (sekventielt) og 520 MB/s skrivning (sekventielt).

De nye 1-terabit memory chips fra Samsung, der snart gør det muligt at få 4TB SSD ud til flere, kan også benyttes til at gøre 128GB memory kort til mobil billigere.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.