Forside Nyheder

YouSee får ny direktør

-
Ny direktør i YouSee, Jacob Mortensen

Ny direktør for YouSee er hentet internt. Jacob Mortensen tager roret.

Jacob Mortensen bliver ny mand i spidsen for YouSee.

Siden 1. august har Jaap Postma både stået i spidsen for TDC Groups nye kundefokuserede forretningsenhed OpCo og været fungerende chef for YouSee, mens man har ledt efter den helt rigtige person til at tage over. Valget er faldet på Jacob Mortensen, der indtil nu har været produktdirektør i YouSee.

Annonce:

Den nye direktør slår fra starten fast, at han vil fortsætte den strategi, YouSee allerede er lykkedes med på mange områder.

“Det er både med stor respekt, men også med store ambitioner, at jeg nu tager over som ny øverste chef for YouSee”, fortæller Jacob Mortensen.

“Jacob har været i YouSee i fire år og haft en central rolle i både udformning og eksekvering af YouSee’s strategi. Jeg glæder mig til fortsat samarbejde med Jacob og til at se ham føre YouSee videre på den rejse, som allerede er godt i gang”, fortæller Jaap Postma, koncerndirektør og leder af OpCo.

Jacob Mortensen har de seneste fire år været en del af YouSee’s ledelse og stået i spidsen for produkterne tv og bredbånd og på det seneste også mobil.

 

Hvordan ser han YouSee’s rolle?

“YouSee er lykkedes med rigtig mange ting de seneste år. Vi har som nogle af de første i verden lanceret Bland Selv, som kombinerer tv og streaming, og jeg er stolt over, at vi nu bliver anerkendt for at have Danmarks mest fleksible tv- og streamingløsninger”, fortæller fortæller Jacob Mortensen, og fortsætter:

“Vi har lanceret YouSee More, som snart 200.000 kunder nyder godt af, og når vi går ud af 2018, har vi forbedret den digitale kunderejse markant og dermed reduceret mere end en million kald til vores kundecenter. Derudover er vi begyndt at producere vores eget indhold, som høster både gode anmeldelser og masser af seere”.

”Alt det skal vi fortsætte med”, slutter han.

YouSee går nu på jagt efter en ny produktchef.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.