Forside Nyheder

Amazon lancerer DVR med digital antenne til Fire TV-platformen

-

Hvor flere og flere online tv-tjenester tilbyder en cloud-baseret DVR går Amazon en anden vej.

Annonce:

De har simpelthen lavet en stueantenne, der samtidig fungerer som DVR til en Amazon Fire TV-boks.

Fire TV Recast hedder modulet, der enten har to eller fire ”tunere” ombord. Når ”tunere” er i anførselstegn, er det fordi, denne boks og tilhørende antenne ikke fungerer helt som normalt.

Fire TV Recast er lavet til luftbårne, digitale tv-signaler, der opfanges af en medfølgende antenne. Antennen er så koblet op på selve DVR-boksen med et antennekabel, som man kunne forvente. Men i boksen bliver tv-signalet allerede lavet om til streamet video, og derefter sendt via hjemmets trådløse netværk til den Fire TV-boks, der så er tilkoblet dit fjernsyn. Og så kan du tilgå dine optagelser såvel som luftbårne tv-signaler live fra Fire TV-interfacet.

Det smarte ved det system er, at antenne og DVR-boks således kan placeres hvor tv-signalet er bedst, og der følger endda en app med, der hjælper dig med at finde netop det rigtige sted.

Recast er foreløbig blevet annonceret til det amerikanske marked, så hvorvidt den kan virke med europæiske og danske DVB-T-signaler vil tiden vise. Den er sat til en pris på 230 dollar (cirka 1.500 kroner før danske skatter og afgifter) for en udgave med 512GB harddisk, hvilket ifølge Amazon svarer til 75 timers HD-optagelser. Du kan fordoble diskpladsen for 50 dollar (ca. 320 kr. før danske afgifter) yderligere.

Annonce:
Forrige artikelTEST: Huawei Mate 20 Lite smartphone
Næste artikelAmazon går Echo-amok med Alexa-baserede mikroovne, vægure og HiFi-løsninger
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.