Forside Nyheder

BFE nedlægges og TV-distributører fortsætter i eget regi

-

Brancheforeningen Elektronik nedlægges og tv-distributørerne fortsætter under Danske Mediedistributører

På mandag 1. oktober får tv-markedet en ny brancheorganisation med fokus på dansk tv-infrastruktur og indhold.

Annonce:

Branchen ForbrugerElektronik, BFE, nedlægges i sin nuværende form og foreningens hidtidige direktør Laila Kelp Rasmussen fratræder.

“Vi ønsker et mere skærpet fokus på dansk infrastruktur og indhold, og det kan vi bedst gøre med en forening, som alene repræsenterer tv-distributørerne”, fortæller foreningens formand, adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo, og han fortsætter:

“Vores medlemmer er reelt rygraden i tv-markedet, og vores fokus bliver at sikre en dansk infrastruktur i topklasse, som kan tilgodese både kundernes ønsker og rettighedshaveres, producenters og broadcasteres behov for at kunne tilbyde attraktivt dansk tv-indhold”.

 

BFE var en bred brancheforening

BFE har siden 1992 fungeret som paraplyorganisation for Danske Mediedistributører med medlemmer som YouSee, Stofa, Waoo m.fl. og Leverandørforeningen ForbrugerElektronik, LFE, med medlemmer som Samsung, LG m.fl.

Nu hvor vejene skilles for tv-distributørene og hardware-leverandørene, der er leverandørene med Samsung i spidsen begyndt at kigge på om der kan etableres en ny bredere brancheforening til det område.

En bredde der afspejler at forbrugerelektronikken i hjemmene dag er meget mere end TV, stereo og videoafspillere.

“Vi har altid haft et fortrinligt samarbejde med distributørerne, og det vil fortsætte. Tv-indhold, teknologi og distribution hører naturligt sammen”, fortæller Samsungs danske landechef Claus Holm.

Danske Mediedistributører vil her per 1. oktober repræsentere YouSee, Stofa, Boxer, Waoo, Canal Digital, Viasat og Altibox

 

Annonce:
Forrige artikelTV-kanalen Paramount Network erstatter Comedy Central
Næste artikelPlaypilot lancerer anbefalinger på tværs af streamingtjenesterne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.