Forside * Nyheder

Er AirPower død?

-

Et par Apple-observatører mener nu at vide, at AirPower har tendens til at overophede, og at det er derfor, den trådløse ladeplade efter et års venten stadig ikke er sendt på gaden.

En af dem går så langt som til at sige, at Apple muligvis helt dropper AirPower i dens nuværende form.

Annonce:

Det er John Gruber og Sonny Dickson, der har fremsat disse observationer. Begge er kendte som bloggere med indsigt i Apples gøren og laden.

John Gruber skriver for eksempel, at han har hørt ”flere små fugle pippe” om at AirPower er ”well and truly fucked”. Han er ikke kendt for at lægge fingrene imellem. I følge Grubers kilder har Apples teknikere ikke kunnet finde en måde at få spolen i AirPower til at lade være med at blive for varm.

Sonny Dickson går i endnu flere detaljer og peger på, at der også er problemer med interferens og overførsel af opladningsdata mellem enhederne. Han skriver også, at de teknikere, han har talt med, siger at sandsynligheden for at AirPower kommer på gaden i dens nuværende form er meget lille.

Snarere forventes det, at AirPower-navnet vil blive puttet på et helt nyt produkt i et helt nyt design. Hvis det sker, bliver det allertidligst til foråret.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.