Forside * Featured

Her er iPhone XS og XS Max

-

Rygterne var løbet i forvejen, og der var ikke mange overraskelser da Apple i dag præsenterede de nye iPhone XS og XS Max.

Der er hurtigere CPU, lidt bedre kamera, og så er der naturligvis iPhone XS Max med hele 6,5 tommer OLED skærm. Men det bliver også dyrere, hvis du skal have det nye flagskib fra Apple.

Annonce:

Apple mener naturligvis at det er den smukkeste iPhone de har lavet indtil nu. Og så er den blevet endnu mere vandtæt med IP68 certificering.

 

Nu kan du få to skærmstørrelser

Du kan få iPhone XS i to modeller XS og XS Max, og forskellen er skærmstørrelsen på 5,8 tommer for XS og hele 6,5 tommer på XS Max. Du har stadig næsten skærm til kant, og hakket i toppen i skærmen er der også stadig.

Skærmen understøtter HDR10 og Dolby Vision HDR standarden.

 

 

Begge skærme bruger OLED paneler, og har FaceID og dual kamera på bagsiden, og TrueDepth kamera på forsiden.

 

 

Den store model XS Max på 6.5 tommer fylder ikke meget mere end den nuværende iPhone 8 Plus.

 

 

FaceID er blevet forbedret

FaceID på iPhone XS og XS Max er blevet forbedret. 10 XS har fået en forbedret algoritme, og genkender dit ansigt endnu hurtigere.

 

 

Apple’s nye A12 Bionic chipset giver endnu bedre ydelse

Som altid er S serierne en “midt imellem” de store udgivelser af iPhones, og derfor er det primært chipset og kamera der har fået et mindre boost.

Men A12 Bionic har nogle fordele frem for den forrige model udover ydelse.

A12 Bionic er den første 7 nanometer chip. 4-Core GPU, 6-Core CPU og en Neural motor. Chipsettet kører op til 40% hurtigere end det nuværende A11 chipset, og GPU’en op til 50% hurtigere end A11.

 

 

Der er 8 kerner til at køre den neurale motor, der gør at AI og AR bliver endnu hurtigere. A12 kan håndtere 5 mia. neurale operationer i sekundtet. Den nye neurale chip er også meget hurtigere til real-time machine-learning, som gør bl.a. kameraet endnu bedre.

Og du kan få iPhone XS og XS Max i op til 512GB lagerplads.

Multitasking er også blevet endnu hurtigere, og apps starter op til 30% hurtigere.

 

 

Forbedret kamera funktioner.

Apple er blevet slået af både Samsung Galaxy S9 og Huawei Pro 20 når det gælder billedekvalitet, og derfor er Apple klar til at slå tilbage med de nye kameraer på iPhone XS.

Specifikationerne på de to objektiver på bagsiden er samme som på iPhone X, men nu bruger de A12 Bionic chipsettet for at forbedre billedet endnu mere. Og Apple kan lave op til en mia. beregninger på hvert billede de tager.

Kameraet har også fået “Smart HDR”,  som tager 4 billeder i samme buffer, og tager ekstra billeder med andre exposure indstillinger, så man kan få et billede med forskellig lyssætning i de forskellige dele af billedet.

 

 

Apple har også forbedret deres Bokeh (Portræt) funktion, så du selv kan ændre dybden i billedet efter du har taget billedet.

Sensoren er blevet dobbelt så hurtig som på iPhone X, og du kan optage stereolyd, når du optager videoer.

 

Bedre batteritid end iPhone X

iPhone XS har op til 30 min. mere batteritid end sin forgænger, og XS Max har op til 1.5 time længere batteritid end iPhone X

 

 

Dual Sim (DSDS)

Som rygterne fortalte, så har iPhone XS og XS Max Dual Sim support. Det ene simkort er fysisk, og det andet er eSim.

Teknologien kalder Apple DSDS (Dual Sim Dual Standby), og de har indgået samarbejde med flere operatører. Danske operatører der lige nu har eSim er 3, men vi ved at både YouSee og Telmore er på vej også.

I Kina kan man få to fysiske SIM kort i sin iPhone. Desværre kommer det ikke til Danmark.

 

 

Kommer med iOS 12

iOS 12 er en kraftig forbedring af iOS 11. Der er både bedre ydelse og flere vigtige ændringer i operativsystemet. Bl.a. Siri-Shortcuts, som gør at du kan starte flere handlinger i samme shortcut.

Core ML er deres neurale motor, og den bliver 9 gange hurtigere på den nye iPhone XS iPhone.

Augmented Reality er også blevet kraftigt forbedret i iOS 12. Du kan læse meget mere om iOS 12 her.

 

 

Modeller og farver

iPhone XS og XS Max kommer i tre forskellige konfigurationer når det gælder lagerplads. Farverne bliver Space Grey, Silver og Gold.

iPhone XS 5.8 tommer

 • 64GB
 • 256GB
 • 512GB

iPhone XS Max 6.5 tommer

 • 64GB
 • 256GB
 • 512GB

 

 

Pris og tilgængelighed

iPhone XS og XS Max kommer til Danmark den 21. september, og kan bestilles fra fredag den 14. september.

Danske priser

iPhone XS

 • 64GB – 8.899,00 kr.
 • 256GB – 10.249,00 kr.
 • 512GB – 12.099,00 kr

iPhone XS Max

 • 64GB – 9.799,00 kr.
 • 256GB – 11.149,00 kr.
 • 512GB – 12.999,00 kr.

 

Galleri

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.