Forside Produkter HiFi & Surround

HomePod får nye funktioner og sprog til Siri

-

HomePod er endnu ikke tilgængelig i Danmark. Men når den kommer vil det være mere flere nye funktioner.

Apples HomePod er endnu ikke tilgængelig i Danmark, men når den kommer vil det være med nye funktioner. Det fortæller Apple.

Annonce:

Nu kan man bl.a. søge efter sangtekster, indstille flere timere, foretage og modtage telefonopkald og meget mere.

Søge efter sangtekster: Ud over at bede Siri om at spille en bestemt sang, kunstner eller genre er det nu blevet nemt at bede Siri om at “spille den sang, der lyder sådan her …” eller bede Siri om at “spille den sang, der lyder: ‘I’m a rebel just for kicks now.’”*

Indstille flere timere: HomePod understøtter nu flere navngivne timere. Du kan indstille en timer til kagen, en anden til lasagnen og en tredje til at minde om at dæmpe lyset – bare ved at bruge din stemme.

Foretage og modtage telefonopkald: Det er nemt at bruge HomePod til at foretage og modtage telefonopkald med en klar og tydelig lydkvalitet. Hvis du vil foretage et opkald, skal du bare bede Siri om at ringe til en fra Kontakter eller sige det nummer, du vil ringe til. Indgående opkald viderestilles automatisk fra iPhone til HomePod – bare bed Siri om at besvare opkaldet – og ved ubesvarede opkald skal du bare spørge: “Hey Siri, who just called?” Med lydvælgeren på iPhone kan man til enhver tid flytte opkald fra HomePod til iPhone.

Find min iPhone: Den populære Apple Watch-funktion bliver nu tilgængelig på HomePod, så brugerne kan pinge deres enheder i nærheden for at finde dem.

Genveje i Siri: Genveje åbner op for en hel verden af apps, der kan køre på HomePod. Efterhånden som Siri lærer rutiner og foreslår ‘genveje’ på iPhone og iPad, blive genvejene nu tilgængelige på HomePod. Det er nemt at tilpasse genveje til HomePod med en række opgaver med den nye app Genveje. For eksempel kan man med “Hey Siri, good morning” køre en morgenrutine og bestille kaffe via en kaffebar-app, tænde lyset i køkkenet fra appen Hjem og dele de første af dagens kalenderaftaler – alt sammen med én nem kommando, der kan tilpasses.

Med softwareopdateringen understøtter HomePod også spansk i USA, Spanien og Mexico og udvides med understøttelse af canadisk fransk i Canada.

HomePod er p.t. kun tilgængelig i Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Storbritannien og USA og bliver tilgængelig i Mexico og Spanien fra den 26. oktober.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.