Forside Produkter Mobil

Huawei strøg foran Samsung i Danmark i juli

-

Huawei oplevede i juli måned for første gang at være næststørst i Dammark, foran Samsung.

For første gang i Huaweis historie som smartphone-producent rykkede de op på 2.pladsen i Danmark, foran Samsung.

Annonce:

Godt hjulpet af den meget populære P20-serie der opnåede de i juli måned en andel på 20% af smartphone-salget herhjemme.

I Danmark er Apple den største smartphone-leverandør, nu med Huawei på 2.pladsen (ihvertfald for den ene måned) og Samsung på 3. pladsen.

På verdensplan er rollerne fordelt anderledes. Her er Samsung fortsat størst, med Huawei på 2. pladsen og Apple på 3. pladsen.

 

Går efter 1. pladsen

Huawei satser på at blive #1

“Selvom vi nu for første gang indtager andenpladsen både nationalt og globalt, så satser vi stadig stærkt på at forøge vores markedsandel yderligere i de kommende år, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er klar til at udfordre førstepladsen i Danmark også”, fortæller Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark, og slutter:

“Vi ved godt, at der stadig er et stykke vej, men flere og flere – også Apple-brugere – får øjnene op for vores produkter og anbefaler dem til venner og familie. Vi er allerede nået langt, men det giver os kun mere blod på tanden”.

 

Annonce:
Forrige artikelNu kan du have 10.000 numre offline på Spotify
Næste artikelFriheden er et nyt dansk svindlerdrama fra forstaden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.