Forside Produkter Mobil

Logitechs iPad-pen bliver tilgængelig for alle

-

Logitech Crayon er en pen til den seneste 9,7” iPad. Snart kan alle købe den.

Skriv, tegn og rediger med Logitechs første digitale pen til iPad.

Annonce:

Logitech Crayon har hidtil været forbeholdt skoler men vil her senere i september kunne købes af alle.

Med et børnevenligt og holdbart design bruger Logitech Crayon ‘Apple Pencil’-teknologi for at give en hurtig, præcis og komfortabel håndskrivningsoplevelse, som gør det nemt at markere og overstrege tekst, tage noter eller tegne med dine yndlings iPad-apps.

“Fra først at være introduceret til elever som et alsidigt læringsredskab, er vi glade for at gøre Logitech Crayon, vores første digitale skriveredskab, mere tilgængelig så endnu flere der skaber, drømmer og lærer, kan udtrykke sig selv og kommunikere nye idéer med brug af den nye 9,7” iPad”, fortæller Michele Hermann, vicedirektør for mobilitet ved Logitech, og fortsætter:

“Logitech Crayon virker uden problemer med iPad og de mest populære kreative og produktive apps fra App Store, så lige meget om du er i gang med at lære at skrive et nyt sprog, tage noter, markere et screenshot eller en pdf, eller visualisere en idé, så er Crayon det perfekte redskab til opgaven”

 

Pris og tilgængelighed

Logitech Crayon kommer til at koste kr. 599,-

Kan købes fra 12. september gennem Apple-butikkerne og via Apples og Logitechs hjemmesider.

Kan bruges sammen med 2018-modellen af 9,7″ iPad.

 

Annonce:
Forrige artikelTelenor og Telia klar med første 5G antenne og 1 Gbit/s hastighed
Næste artikelVikar-landsholdet slog A-landsholdet på seertal
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.