Forside Nyheder

Qualcomm anklager Apple for at give iPhone-hemmeligheder videre til Intel

-

Chipproducenten Qualcomm retter nu en meget alvorlig anklage mod Apple.

Indtil videre har de to tech-giganter været i totterne på hinanden, fordi Qualcomm mener at Apple har begået kontraktbrud ved ikke at putte Qualcomms modem-chips i nye iPhones, og i stedet vælge chips fra Intel.

Annonce:

Men nu skruer Qualcomm seriøst op for blusset. Ifølge CNBC vil Qualcomm nu tilføje bevismateriale til den kontraktbruds-sag, de kører mod Apple. Materialet skulle angiveligt vise, at Apple har videreformidlet Qualcomm-hemmeligheder videre til Intel.

Disse forretningshemmeligheder var angiveligt blandt andet informationer, der kunne få Intels modem-chips til at fungere bedre i iPhone og løse nogle af de problemer, Intel havde med at få deres chips til at spille lige så godt som Qualcomms.

Apple har også et søgsmål kørende den anden vej over royalty-udbetalinger, og Qualcomm har ud over kontraktbruds-sagen også en patentsag kørende mod Apple.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.