Forside Detail

Scala Hifi fejrer 25 års jubilæum

-
Ole Iversen og Mike Fabricius ved åbningen i 1993. Foto: Scala HiFi

Et kvart århundrede med en klar holdning til lyd og billede

Konceptet lå klar fra begyndelsen: Scala Hifi skulle være en butik, hvor kunderne kunne forvente kompetent vejledning, god tid og en ærlig tilgang til tingene. Dette med et udvalg af produkter hvor kvalitet er i højsædet.

Nu kan den aarhusianske specialbutik for lyd og billede fejre 25 års jubilæum, og selvom meget har ændret sig i branchen igennem det kvarte århundrede, så har Scala Hifi beholdt fokus på kvaliteten indenfor lyd og billede, så butikkens fundament er det samme i dag som dengang.

Annonce:

“Vi tror på, at kunderne kan mærke, at vi mener det, vi siger. Og vi har sagt præcist det samme i 25 år, for vi har ikke ændret holdninger eller koncept, blot fordi der har været et nyt ”modefænomen” i branchen”, fortæller Ole Iversen, som startede Scala Hifi sammen med Mike Fabricius tilbage i 1993, og han fortsætter:

“Vi er det seriøse alternativ til internethandel og kædebutikker for de kunder, der gerne vil have bedre kvalitet, og som forventer en ordentlig service”.

I butikken er det fortsat passionen for musikken og glæden ved at lytte til den, der overvinder den – for dem – ligegyldige snak om teknik og specifikationer.

“Vi har altid opfordret vores kunder til at bruge ørerne og lytte, når de skal vælge musiksystem og sagt: Dét, der lyder bedst, er bedst!. Og alle kan høre forskel”, fortæller Ole Iversen.

 

Tid og sted

Jubilæet fejres i butikken torsdag den 20. og fredag den 21. september. Begge dage fra kl. 15.00 til 19.00.

Her vil der være lidt godt til ganen, præsentation og lytning til produkter fra Naim, Rega og System Audio, og en konkurrence om en Rega Planar 1 Plus pladespiller.

Find på kort

 

Annonce:
Forrige artikelMCU-superhelte kan få egne serier på Disneys streamingtjeneste
Næste artikelLicensmoms: Gruppesøgsmål samles
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.