Forside Indhold og distribution Musik

Spotify beder brugere om GPS-placering for at fange snyd

-

Spotify tester for tiden om de ved at tjekke GPS-koordinater for brugernes hjem kan undgå snyd med familieabonnementerne.

Spotify har sendt emails ud til nogle af deres brugere og bedt dem bekræfte GPS-koordinaterne for deres hjem. Det skriver Quartzy.

Annonce:

Dette med truslen: “Hvis du ikke bekræfter så kan du miste abonnementet”. 

Det handler om Spotifys familieabonnement. Et samleabonnement hvor op til 6 familiemedlemmer kan deles om streamingabonnementet.

 

Et abonnement til en familie på én adresse

Abonnementet kan misbruges på den måde at flere husstande kan deles om abonnementet, og det er et brud på Spotifys betingelser der siger at alle tilmeldte til et ‘Premium Family’-abonnement skal bo på samme adresse.

Det er altså ikke nok at være i familie, man skal også bo på samme adresse.

Flere af de brugere der har modtaget den email fra Spotify, som beder dem bekræfte GPS-koordinaterne for deres hjem, er bekymrede for privatlivets fred. Andre brugere har udtrykt bekymring om dette ikke kan ramme familier der bor på flere adresser, eksempelvis skilsmissebørn.

 

Spotify: Ja, det er noget vi tester

Musiktjenesten bekræfter overfor magasinet Quartzy at det er noget de tester på, men ønsker ikke at uddybe yderligere.

“Spotify tester for øjeblikket forbedringer af brugeroplevelsen af Premium Family med små udvalgte brugergrupper på udvalgte markeder. Vi tester løbende nye produkter og oplevelser hos Spotify, men har ikke yderligere nyt at dele om denne særlige funktionstest på nuværende tidspunkt”, lyder det fra Spotify.

Tyskland er et af de markeder det nye GPS-krav p.t. testes på.

 

Annonce:
Forrige artikelVerdenskendt HiFi-ambassadør gæster Copenhagen HighEnd
Næste artikelButik kom muligvis til at sælge ny Chromecast for tidligt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.