Forside Nyheder

YouSee er udkommet på Apple TV

-

Ny YouSee app: Stream tv-pakken direkte via Apple TV

Fra i dag den 4. september får alle YouSee’s tv-kunder adgang til en ny “tv-boks”. Dette via en YouSee-app til medieafspilleren Apple TV.

Annonce:

Den nye app er en del af YouSee’s strategi om at levere indhold på flere platforme, og netop understøttelse af Apple TV har været noget mange af deres kunder har efterspurgt.

”Selvom vi streamer på livet løs, vil vi stadig gerne have den store skærmoplevelse, og vi kan se, at tv’et helt klart er den mest populære streaming-platform. Vores kunder skal kunne se tv, som det passer dem bedst, og vi har oplevet en høj efterspørgsel efter en app til Apple TV”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee, og fortsætter:

“Nu er vi klar til at lancere den efterspurgte app, som bliver tilgængelig for alle vores kunder fra i dag, og senere i september lancerer vi også en app til LG”.

 

Næsten samme indhold som på YouSee-boksen

Med app’en får kunderne adgang til en tv-oplevelse, som de kender fra deres tv-boks, dog minus tv-guide og filmleje.

“Vi vil gerne gøre det nemmere for vores kunder at se tv på netop den måde, der passer dem bedst. Ved at gøre hele tv-pakken tilgængelig på Apple TV løfter vi kundeoplevelsen og skaber større fleksibilitet for vores kunder”, fortæller Jacob Mortensen.

Med lanceringen af den nye app kommer YouSee dermed tættere på målet om at være til stede på alle de platforme, som danskerne benytter.

 

Der er ingen tv-guide i app’en, men man kan se hvad der går på de andre kanaler ved at kalde ‘kanal-info’ frem i bunden.. Her kan der også skiftes kanal.

 

YouSee tv-app breder sig

“Sidste år lancerede vi en app til de af vores kunder, der har et Android tv, og tidligere i år lancerede vi som den første distributør herhjemme en app til alle med et nyere Samsung-tv”, lyder det fra fortæller Jacob Mortensen, der fortsætter:

“Vi lancerer desuden en app til LG senere på måneden, og jeg er super glad for, at vi nu dækker alle de store platforme i Danmark og kan give vores kunder mulighed for at få en virkelig god virtuel tv-oplevelse, når de bruger en eller flere af vores apps.

Den nye YouSee-app er ikke en selvstændig tv-tjeneste. For at bruge YouSee på Apple TV skal man være tv-kunde hos YouSee i forvejen.

Udover Apple TV er YouSee Film & TV også tilgængelig på Android TV, nyere Samsung TV og senere på måneden også LG TV.

 

Hvad kan den app?

Med ‘YouSee Tv & Film’ app er der adgang til:

  • Live-tv
  • Start forfra
  • Tv-arkiv
  • Film & Serier (ikke filmleje)
  • Børneunivers

Der logges på med YouSee-login (som på de øvrige apps).

 

Galleri

 

Tilgængelighed

YouSee Film & TV er nu tilgængelig på Apple TV 4 og Apple TV 4K.

Søg på YouSee i App Store.

 

Fakta om YouSee’s nye app til Apple TV

– ”YouSee Tv & Film” hentes som en normal app via ”App Store” på dit Apple TV.
– Brugerne logger ind med deres normale YouSee-login.
– Herefter har brugerne adgang til det samme indhold, som de har på deres YouSee Tv & Film-tjeneste og deres tv-boks (dog er lejefilm og optagelse af programmer ikke tilgængelig endnu).
– Streaming-tjenesten YouSee Tv & Film er gratis for alle YouSee tv-kunder.
– Man skal have Apple TV 4 eller derover for at kunne downloade YouSee-appen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.