Forside Nyheder

YouTube VR er på vej til Oculus Go

-

Der er flere end 800.000 360 graders-videoer på YouTube, og nu bliver det lidt sjovere at se dem.

I hvert fald, hvis du har Oculus Go i gadget-samlingen. YouTube VR er nemlig på vej til Oculus’ standalone VR-headset.

Annonce:

Den nye feature giver mulighed for at se de mange YouTube-videoer lavet til VR eller skudt i 360 grader i brillen, hvilket indtil videre ikke har været muligt. Når det gælder trådløse VR-headset, har det indtil videre kun været Googles egen Daydream-platform, samt Samsungs GEAR VR, det har kunnet ladet sig gøre på, og i sidstnævnte tilfælde kun siden juli i år.

Google forsøgte nemlig indledningsvis at gøre det til en Daydream-eksklusiv feature. De indså dog hurtigt, at de ikke ville komme til at eje hele VR-markedet med Daydream, og at det nok var bedst for YouTube, hvis sidstnævntes VR-satsning også kunne komme ud på andre platforme.

Ud over YouTube VR kommer en anden Google-funktion dog nu også til Oculus Go, nemlig Cast. Det bliver simpelthen muligt at Caste, hvad der sker inde i brillen til f.eks. en tv-skærm, så andre kan følge med i, hvad der foregår. Det kan måske gøre det til lidt mindre af en solo-oplevelse at spille spil i VR.

Ifølge Oculus er begge funktioner lige på trapperne og kan lande allerede i næste måned.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.