Forside Produkter Mobil

Apple får OnePlus til at flytte event

-

OnePlus har flyttet deres 6T-lancering pga. Apple event

Da Apple lancerede at deres næste event holdes d. 30/10 kl. 10 i New York (kl. 15 dansk tid) der gik tiden i stå hos OnePlus.

Annonce:

Den kinesiske mobilproducent havde nemlig allerede annonceret at deres næste lancering, af modellen 6T, også ville ligge i New York samme dag. Det var kl. 11 lokal tid, svarende til kl. 16 dansk tid.

Med andre ord ville deres event gå igang mens Apples ville være på sit højeste, og selvom det ikke er nye iPhones som Apple ventes at lancere, men derimod nye iPads og Macs, så mener OnePlus at tech-verdens opmærksomhed vil være rettet mod Apple i de timer.

“Forestil dig, hvordan vi følte, da vi fik datoen for deres (Apple, red.) seneste begivenhed. Det ene øjeblik forberedte vi os på vores største og mest spændende lanceringsbegivenhed til dato”, fortæller OnePlus CES,Pete Lau, i et blog-indlæg og fortsætter:

“Det næste øjeblik blev vi stillet overfor et svært spørgsmål: “Hvad gør vi nu?”

OnePlus valgte at flytte deres event til dagen før d. 29/10, selvom det betyder at de nu skal hen og lave det hele om inkl. rejser og ophold for alle inviterede.

Tidspunktet er det samme. Kl. 11 lokal tid svarende til kl. 16 dansk tid.

 

Annonce:
Forrige artikelCopenhagen HighEnd: Besøg årets HiFi-udstilling i weekenden
Næste artikelMini-test: Netatmo Smart Smoke Alarm
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.