Forside Nyheder

B&O: The Bronze Collection

-

Bang & Olufsen lancerer The Bronze Collection. De kendte produkter i bronze farve.

Med inspiration fra arkitekturens verden og internationale boligtrends, hvor varme farver og kontraster i materialer er ekstremt populært, lancerer Bang & Olufsen nu en limited edition-kollektion af de mest populære af deres multiroom-højttalere.

Annonce:

“Folk er tiltrukket af rum og genstande, hvor kontraster og detaljer fremhæver hinanden. Til The Bronze Collection-højtalerne har vi kombineret den naturlige aluminiums bronzetone – som er indbegrebet af varme og tidløs elegance – med customized, multifarvet uld fra Kvadrat og førsteklasses valnøddetræ. Bronzetonen har bevist gennem årtiers skiftende mode og trends, at den bevarer sin elegance”, fortæller Anne Mee Dybbroe Andersen og Anna-Sophia Brune, arkitekter og designere hos Bang & Olufsen.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

  • Beoplay M5, vejl. udsalgspris kr. 4.499,-
  • Beosound 1, vejl. udsalgspris kr. 11.000,-
  • Beosound 2, vejl. udsalgspris kr. 15.000,-
  • Beoplay A9, vejl. udsalgspris kr. 16.499,-
  • Beosound Edge, vejl. udsalgspris kr. 23.000,-

De fire førstnævne er i butikkerne fra i dag, mens Beosound Edge udkommer i bronze til december.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.