Forside Nyheder

Kiks på Google Pixel 3 XL: To kamerahak

-
Foto: UrAvgConsumer/Twitter

Visse ejere af Googles Pixel 3 XL har oplevet en pudsig fejl.

Lige pludselig dukkede der et kamerahak mere op – bare uden kameraer i.

Annonce:

Kamerahakket sidder ude i siden og er naturligvis en fejl i skærmgrafikken. Som på alle andre smartphones med kamerahak skal alle skærmbilleder tilrettes hakket i toppen, og det har åbenbart givet nogle forviklinger på Pixel 3 XL.

For pludselig var der et ekstra hak ude i siden også. Fejlen er blevet opdaget af brugere på Reddit og Twitter, der har lagt nogle billeder op af, hvordan det ser ud, når der kommer et ekstra kamerahak det gale sted.

Det er dog ikke nogen alvorlig fejl, angiveligt kan den rettes ved blot at genstarte telefonen. Men Google vil alligevel sikre sig, at det ikke sker igen, så de har allerede meddelt, at problemet bliver løst i en kommende software-opdatering.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.