Forside * Nyheder

Mi Mix 3 med 10GB RAM og 5G kan komme til Danmark næste år

-

Xiaomi har netop annonceret deres tredje model i serien, der gav verden de første, rigtigt kantløse smartphones.

Mi Mix 3 har mindre kant end nogensinde, med hele 93,4% af overfladen dækket af en 6,4 tommers OLED-skærm med en opløsning på 2340 x 1080 pixels og en lysstyrke på hele 600 nits.

Annonce:

På denne udgave af Mi Mix har Xiaomi løst problemet med frontkameraet med en glide-løsning, hvor kameraet kan skubbes op manuelt i stil med fortidens nummertastaturer på blandt andet visse Nokia-modeller. At du selv skal skubbe kameraet op kan vise sig at være en smart løsning modsat løsningerne fra Oppo og Vivo, hvor det sker med en motor. Den slags motorer har det trods alt med at blive uberegnelige over tid.

Selfie-kameraet er på 24 megapixels, der får hjælp af en 2 megapixels sensor, der må formodes at skulle bruges til dybdemåling. Bagpå sidder et dobbeltkamera med to 12-megapixels sensorer, der har henholdsvis telefoto- og vidvinkellinser placeret foran sig.

Derudover er de to største nyheder på Mi Mix 3, at den kommer i en 5G-udgave og sprænger rammerne for, hvor meget RAM, der kan stoppes ind i en smartphone. Den kan fås med helt op til 10GB RAM, hvilket skulle være nok til selv krævende spil og tunge fotoredigeringsopgaver direkte på smartphonen.

Den førnævnte 5G-version skulle ifølge Xiaomi lande i Europa i begyndelsen af næste år, og eftersom teleselskabet 3 har Mi Mix-serien i sortimentet, er der formentlig gode chancer for, at Mi Mix også kommer til Danmark i den forbindelse.

Ellers er Mi Mix 3 relativt standard-agtig. Den har Snapdragon 845-chipsettet ombord og understøtter hurtig opladning via den medfølgende 18W-oplader. Den har også hurtig, 10W trådløs Qi-opladning, hvilket også kan blive nødvendigt. For så stor en smartphone har den nemlig et relativt lile batteri på 3.200 mAh. Ved lanceringen i Kina følger der en trådløs ladeplade med, så det vil vise sig, om det også gælder ved en eventuel lancering i Danmark.

Prismæssigt ligger den kinesiske startpris på omkring 3.100 kroner, men den danske pris bliver nok væsentlig højere, når der justeres efter danske markedspriser, og told og moms kommer oven i. Forgængeren, Mi Mix 2, ligger på omkring 4.900 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.