Forside * Featured

Her er Oppos kantløse smartphone med pop-op-kamera

-

Det varede ikke længe, før Vivo ikke længere var alene med pop-op-kameraer som erstatning for kamerahakket.

Vivo meddelte i sidste uge, at de har tænkt sig at markedsføre Nex , hvor selfie-kameraet foran popper op fra selve kroppen, når det skal bruges. Fordi selfie-kameraet ikke er fast indbygget i kroppen, kan det kamerahak, som stort set alle andre nye smartphones bruger lige nu, undgås, og skærmen kan gå helt ud til kanten af kroppen.

Annonce:

Det vil en af Vivos største konkurrenter ovre i Kina, Oppo, naturligvis ikke sidde overhørig. Så de har netop annonceret Find X, en ny smartphone, hvis selfie-kamera også springer op, når der er behov for det.

Men det er ikke kun selfie-kameraet, der springer op. Modsat Nex er der tale om at hele fronten udvides opad på Find X, og det minder lidt om nogle af de designs, Nokia kom frem med tidligt i 2000’erne. Det betyder, at både hovedkameraet bagpå og selfie-kameraet foran er skjult, men kan hoppe op på 0.5 sekunder ifølge Oppo.

 

Derudover ligner telefonen lidt en Samsung GALAXY S9 med dens ”Edge”-agtige design på siderne. Den har en 6,4 tommers stor AMOLED-skærm (der fylder 93,8% af fronten) med 2340×1080 pixels opløsning og kører med Snapdragon 845 ombord. Køber man en version med 128GB eller 256GB lagerplads får man 8GB RAM, mens 64GB-udgaven har 6GB RAM.

Oppo har gjort en del ud af selfie-kameraet, der har en opløsning på 25 megapixel og en blændeåbning på f/2.0. Bagpå sidder der et dobbeltkamera med 16/20 megapixel, begge med en f/2.0-blændeåbning og OIS.

Indtil videre er telefonen blevet lanceret i Kina, men Oppo har meddelt, at det bliver den første telefon, der også bliver sendt på gaden i USA og Europa. Om det sidste så inkluderer Danmark, finder vi ud af med tiden.

The Verge har fået et smugkig på Oppo Find X.

Foto: The Verge
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.