Forside Produkter Connected Home

Nu virker Google Assistant med Netflix på Android TV

-

Ligger du inde med f.eks. et Sony-tv eller en NVIDIA Shield-streamingboks, har du måske allerede opdaget en mangel ved den måde, de interagerer med Google Assistant på.

Annonce:

Hvor det hidtil har været nemt at få en hel del streaming og casting sat i gang på disse enheders Android TV-software via Google Assistant, har en enkelt tjeneste manglet: Netflix.

Og det er jo ikke hvilken som helst tjeneste, men derimod en af de mest centrale apps i streaming-økosystemet.

Heldigvis er der nu blevet rettet op på det. Netflix fungerer nemlig nu med Google Assistant via Android TV.

 

 

Google har bekræftet overfor 9to5Google, at funktionaliteten ruller ud til alle enheder i løbet af denne uge, og man må formode, det også gælder de danske eksemplarer.

Det har været en smule underligt med hele Netflix/Android TV/Google Assistant-konstellationen, fordi f.eks. Sonys Android TV-fjernsyn og NVIDIA Shield begge skulle have, hvad der svarer til en Chromecast indbygget. Og med Chromecast fungerer Google Assistant og Netflix ganske udmærket. Det har bare ikke rigtigt virket med Android TV-versionen af Chromecast.

Men det skulle altså endelig være løst nu, og forhåbentlig vil du dermed kunne sige ”O.K. Google, vis ’Black Mirror’ på Netflix” til de Home-højttalere, der snart lander i danske butikker, og kort efter få indholdet op på din tv-skærm.

 

Annonce:
Forrige artikelHuawei Mate 20 Pro kan kun bruge Huaweis egne hukommelseskort
Næste artikelHer er Huawei Mate 20, Pro og X
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.