Forside Produkter Mobil

Ny DMI vejr-app viser dit lokale vejr

-

Den populære vejr-app ’DMI Vejr’ relanceres nu med en række forbedringer i et nyt design.

DMI har redesignet deres vejr-app. ’DMI Vejr’ har fået et mere brugervenligt design, som gør det nemmere at få vejret lige præcis, hvor du gerne vil have det.

Annonce:

“Det glæder mig, at DMI nu giver os alle en bedre mulighed for at følge med i vejret. App’en gør vejrudsigten mere personlig og lokal, og den kan være med til at øge trygheden og sikkerheden for borgerne, ikke mindst når vejret raser”, fortæller energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V), og fortsætter:

“Her er det særligt afgørende, at den enkelte borger på en smart måde kan holde sig opdateret, og det kan man nu med app’en”.

DMI Vejr samler de mest populære af DMI’s vejrprodukter.

 

 

En mere overskuelig app

Med den nye app får brugerne forbedret mulighed for at få beskeder på skærmen, når DMI’s meteorologer udsender varsler om farligt vejr.

Man kan for eksempel tilmelde sig varsler for ’favoritsteder’ som hjemmet eller sommerhuset, hvor man ønsker at være særligt på vagt.

DMI har lagt stor vægt på, at app’en skal gøre det overskueligt for brugeren at få de vejrdata, som den enkelte har brug for.

Med ikoner og grafer for temperatur, nedbør og vind har DMI forbedret designet og det grafiske overblik over vejrudviklingen.

Samtidig tilbyder den nye app såkaldt geolokation, hvilket betyder, at du altid kan få dit lokale vejr, uanset hvor i verden du befinder dig.

 

Pris og tilgængelighed

DMI vejr er gratis. Til gengæld vises der reklamer i app’en.

Find den i Google Play for Android og Apple App Store.

 

Fakta

– Med DMI’s vejr-app får du altid dit lokale vejr, uanset hvor i verden du befinder dig.
– DMI’s Vejr-app viser vejret for 10.000 steder i Danmark, 600 steder på Grønland, 95 steder på Færøerne samt mere end 150.000 steder i verden.
– DMI’s vejr-app giver mulighed for, at brugerne kan gemme deres egne favoritsteder i Danmark, i Grønland, på Færøerne eller i verden. Favoritterne bliver herefter vist på forsiden, hver gang brugeren åbner den nye app.
– Den nye vejr-app giver nemmere adgang til DMI’s varsler om farligt vejr. Relevante varsler findes nu på alle lokale vejrudsigter, så det bliver nemmere at se, om der er aktive varsler i området. – – Samtidigt kan du tilmelde dig varsler for de kommuner, hvor du ønsker at følge vejret.
– Derudover samler DMI’s vejr-app en masse kendte vejrprodukter på et zoombart kort, så det bliver nemmere at dykke ned i vejrinformationer om radar, lyn, nedbør, vind, vandstand, havtemperaturer, strøm, bølger, lufttryk og satellitbilleder.
– DMI’s nye app forbedrer visningen af vejret 48 timer frem med vejrdata for temperatur, nedbør og vind på en graf, der tager højde for prognosernes usikkerhed i Danmark.
– DMI’s vejr-app tager udgangspunkt i, hvor brugerens befinder sig (såkaldt geolokation). Dermed tilbyder app’en automatisk lige præcis den lokale vejrudsigt, der er tættest på brugeren. Geolokation er et valgfrit tilbud til brugerne.
– DMI’s vejr-app viser et stærkt forbedret radarprodukt, som bl.a. viser en radarfremskrivning. Radarfremskrivning er en prognose for regn og sne den næste halvanden time frem, der ligger i forlængelse af de radarbilleder, brugerne kender fra et nuværende dmi.dk. Det nye radarprodukt har også flere detaljer, og brugeren kan zoomes ind på kortet.
– Det nye app er designet med baggrund i brugerindsigt og designtests i Danmark, Grønland og Færøerne. Derudover tilgængelighedstestet for bl.a. farveblinde. App’en er udviklet sideløbende med udviklingen af det nye website til dmi.dk.
– DMI’s vejr app er lavet til Android 6 og frem og IOS 10 og frem og designet og udviklet sammen med bureauerne Blixt & Dunder og Nodes.

Kilde: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Annonce:
KILDEEnergi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Forrige artikelIngen danske teleselskaber klar med eSIM til de nye iPhone XR og XS.
Næste artikelTV 2 Play får nye menuer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.