Forside Nyheder

Ny iOS-version hjælper på iPhone XS’ børnesygdomme

-

Det er efterhånden sjældent, at en ny iOS-version eller iPhone slippes fri uden at der er problemer i starten.

Sådan er det også med iPhone XS, XS Max og iOS 12.

Annonce:

Flere blandt de første købere af iPhone XS og XS Max oplevede f.eks., at de var nødt til at låse skærmen op, hvis de skulle oplade telefonen trådløst. De pågældende eksemplarer kunne simpelthen ikke lade op i låst tilstand, hvilket naturligvis var problematisk, især fordi man således løb en større risiko, hvis man ladede den op på et offentligt sted.

Men det problem er nu blevet løst i iOS 12.0.1, der netop er blevet gjort tilgængelig. Denne nye version løser også et problem med ustabile Bluetooth-forbindelser og sætter tasten, der bruges til at skifte over til tal-tastaturet på iPad, tilbage til dens oprindelige position.

Endelig fikser den nye opdatering også et problem, hvor iPhone automatisk forbinder sig til 2,4GHz-WiFi i stedet for 5GHz-WiFi, selvom sidstnævnte er tilgængelig.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.