Forside Produkter HiFi & Surround

Fræk hip hop Play:5 model fra Sonos

-
Sonos i samarbejde med Beastie Boys

Sonos og hip hop-pionererne Beastie Boys lancerer i fællesskab en særudgave af Sonos Play:5. Højttaleren er designet af kunstneren Barry McGee og sættes til salg i begrænset oplag i anledning af Beastie Boys Book: Live & Direct Tour, der indledes den 29. oktober New York.

I dag kan Sonos løfte sløret for et eksklusivt samarbejde med Beastie Boys, én af de mest indflydelsesrige grupper i nyere musikkultur. For at hylde New York-trioens (nu duo) kreative ånd har Sonos sammen med Adam “Ad-Rock” Horovitz, Michael “Mike D” Diamond og deres ven gennem lang tid – San Francisco-kunstneren Barry McGee – skabt et begrænset antal Sonos Play:5 Beastie Boys Edition-højtalere, som kan købes i december 2018.

“Den første sang der nogensinde blev afspillet på en Sonos-højttaler var rent faktisk No Sleep To Brooklyn. Beastie Boys er en kæmpe inspirationskilde, og vi er taknemmelige over at præsentere dette eksklusive samarbejde, hvor vi fejrer et virke og nogle værdier, som vi respekterer dybt,” siger Brian Beck, Sonos’ globale musikdirektør.

Annonce:

Barry McGees design har referencer til de komplekse ordspil, genrelegen og den konstante nedbrydning af grænser, som Beastie Boys har stået for siden debuten som hardcore punkband i 1979. Elementerne er repræsenteret i form af en markant rød grafik på gitteret af en monokrom hvid Play:5

“Beastie Boys’ stil har altid været dynamisk, og deres albums bliver kun bedre med tiden. Min grafik afspejler også et ønske om at skabe noget råt, som man får lyst til at undersøge nærmere. Højtaleren har i forvejen et ret moderne og rent design, så mit mønster skal skabe forstyrrelse samtidig med at det komplementerer højtaleren,” forklarer Barry McGee.

Højttaleren bliver lanceret til Beastie Boys Book: Live & Direct Tour, som begynder i New York på mandag og tæller shows i Brooklyn, Los Angeles, San Francisco og London. De enkelte shows på turen indeholder oplæsning, samtaler mellem Mike D, Ad-Rock og en gæste-moderator samt spørgsmål fra publikum – alt sammen med et live score fra Mix Master Mike i kulissen af en Beastie Boys-udstilling.

 

Pris og levering

Sonos Play:5 Beastie Boys Edition er tilgængelig fra december 2018 på sonos.com til 4349,- kroner. Se mere på sonos.com/beastieboys. Overskuddet fra samarbejdet bliver doneret til Peace Sisters og Little Kids Rock.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Sonos Danmark
Forrige artikelNetflix opruster til krig mod Disney: Vil låne 13 mia. til indhold
Næste artikelKan Focals gøre, hvad Google Glass ikke kunne?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.