Forside Nyheder

Skaberne af ’Sherlock’ kaster sig over Dracula på BBC og Netflix

-
Mark Gatiss og Steven Moffatt (Foto: Gage Skidmore).

BBC og Netflix fortsætter deres samarbejde, hvor BBC-produktioner ofte kan findes på Netflix udenfor Storbritannien.

Fans af serien ’Sherlock’ vil formentlig glæde sig over, at seriens skabere, Steven Moffatt og Mark Gatiss, nu kaster sig over Dracula-legenden.

Annonce:

Ligesom med ’Sherlock’ vil den nye Dracula-serie være en kort sæson på tre lange afsnit, formentlig baseret på Bram Stokers version af myten om vampyr-greven. Det kan man læse ud af den presseudtalelse, som Moffatt og Gatiss er kommet med: ”Der har altid været historier om stor ondskab. Det specielle ved ’Dracula’ er at Bram Stoker gav den store ondskab sin helt egen helt”.

Det ser dog samtidigt ud som om, serien kun er baseret på Bram Stokers version af figuren Dracula, på samme måde, som ’Sherlock’ genfortolkede Sherlock Holmes-historierne en hel del. F.eks. antyder Deadline, at en del af serien kommer til at foregå i London.

Arbejdet på serien har været i gang siden 2017, men der er ikke noget nyt om, hvornår den rent faktisk dukker op. Men den skulle altså kunne findes på Netflix uden for BBC’s sendeområde.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.