Forside Nyheder

Sonne trist: Slut med “So Ein Ding”

-
Nikolaj Sonne fra So Ein Ding (foto: Twitter, Nikolaj Sonne)

DR har fyret hele redaktionen bag DR2’s tech-program “So Ein Ding”. Dette skete i forbindelse med den store sparerunde, der afstedkom mere end 300 fyringer i går.

Redaktionen der udover Nikolaj Sonne bestod af tre mand blev fyret i går i forbindelse med den store sparerunde som DR går igennem lige nu.

So Ein Ding blev sendt første gang i 2009, og har siden da sendt både anmeldelser og forbrugerinformation om sikkerhed og hvad der sker på tech-markedet.

Annonce:

Recordere.dk har talt med Nikolaj Sonne der var vært i alle So Ein Ding programmer, der naturligvis er trist.

“Det er korrekt at DR i går gav de andre Ding´er støvlen. Jeg er helt vanvittig trist. Selvom det er mig, folk forbinder med Ding – som ham der står foran kameraet – så er godt, underholdende og vitaminrigt fjernsyn resultatet af en holdindsats.

Sammen har vi leveret det der for mig står som krystal klar, klokkeren public service. Forståelig fjernsyn om komplicerede ting hvor de fleste kan være med og mange blive klogere. Bortset fra de Ding´er der kommer i november-december, så er So ein Ding er slut… I alle fald som det var – (og æret være dets minde).

Præcis hvordan og hvorledes herfra aner jeg simpelthen ikke. Men lad mig citere og bygge videre på BT´s overskrift: DR fyrer alle folk bag populært program – og du gætter aldrig hvad der så skete”, fortæller Nikolaj Sonne til recordere.dk

De sidste fire So Ein Ding udsendelser kommer i november og december i år.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.