Forside Nyheder

’Star Trek: Discovery’ vender tilbage 17. januar

-

Serien, mange fans betragter som den bedste Star Trek-serie i årevis, er nu klar til at vende tilbage.

Anden sæson af ’Star Trek: Discovery’ får premiere i USA på CBS’ egen streamingtjeneste CBS All Access d. 17. januaer. De serie-fans i Danmark, der har skaffet sig adgang til at se amerikansk streaming via VPN med mere, kan altså begynde at se med fra denne dato.

Andre fans må vente med tålmodighed, til hele sæsonen lander på den danske Netflix. Hvis det samme mønster gentager sig fra seriens oprindelige premiere, skal fans i Danmark formentlig vente omkring tre måneder, til hele sæsonen har været vist i USA. Den første sæson havde premiere sidst i september 2017, og landede på Netflix i Danmark i januar.

Annonce:

Der er samtidig sluppet en ny trailer ud for sæsonen, der giver et smugkig på måske den mest populære karakter i Star Trek-universet, nemlig Spock. Modsat mange af de andre ’Star Trek’-serier, foregår ’Star Trek: Discovery’ både tidsmæssigt og rummæssigt tæt på den oprindelige ’Star Trek’-serie fra 60’erne.

Begivenhederne i serien udspiller sig omtrent ti år før ’The Original Series’, og det er derfor ikke spor underligt, at Spock pludselig dukker op.

 

Annonce: