Forside Produkter Multirum

Chromecast for video bliver en del af Googles multirum musiksystem

-

Nu opdateres de klassiske Chromecast-enheder til også at kunne indgå i et Chromecast multirum audio.

Er du bruger af Chromecast multirum audio, altså muligheden for at oprette højttalergrupper med Chromecast, så ved du at der hidtil har været visse begrænsninger.

Annonce:

Til at begynde med virkede det kun med den særlige Chromecast Audio, senere også med 3.parts højttalere og audioprodukter med ‘Chromecast Build-In’.

Senere fik det smarte hjem, Google Home, også understøttelse for multirum. Men der manglede noget, cirklen var ikke komplet.

Hidtil har de klassiske Chromecast-enheder for video nemlig været holdt udenfor det gode selskab, men det ændres der på nu. Det skriver Android Police.

En ny software-opdatering, der sendes ud i disse dage, åbner op for at video-Chromecasts kan indgå i Google multirum musiksystem, og spille med synkront sammen med audio-enhederne.

Så er der f.eks. en Chromecast tilsluttet et TV eller en AV receiver, så kan den nu også blive en del af Googles multirum musiksystem, så snart opdateringen er klar.

 

Annonce:
Forrige artikelIKEA signalforstærkere til TRÅDFRI smarthjem
Næste artikelNordisk Film og YouSee bag ny dansk streamingtjeneste
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.