Forside Nyheder

Dansk-norsk fiberkæmpe sulten efter danske privatkunder

-
Foto: Pixabay.com

Stor fiberleverandør overvejer at gå ind på det danske privatmarked i konkurrence med TDC og elselskaberne.

Herhjemme er det elselskaberne der har rullet mest fiber ud til danskerne, mens TDC så småt er gået i gang med at etablere fibernet igen, efter de nye ejeres ønske om at skabe et landsdækkende fibernet.

Men nu melder en ny bejler sig på banen. Danske Globalconnect og norske Broadnet, der annoncerede deres fusion i september, har herhjemme hidtil kun leveret til erhverv gennem Globalconnect. Men med fusionen overvejer de privatmarkedet også. Det skriver Finans.

Annonce:

De er derfor på udkig efter en partner der kan levere TV og bredbånd på deres fibernet.

“Hvis vi kan finde en dansk bredbånds- og tv-leverandør som samarbejdspartner, er det oplagt at gå ind på privatmarkedet med vores fiberkabler i områder som København, hvor mange borgere ikke har adgang til fibernet i dag”, fortæller adm. direktør i norske Broadnet, Martin Lippert.

Martin Lippert har en fortid i TDC og bliver topchef for selskabet efter fusionen.

Hos TDC ser de ikke noget problem i øget konkurrence på fibermarkedet.

“Fiber og højhastighedsbredbånd er fremtiden, og noget danskerne efterspørger. Vi hilser al sund konkurrence velkommen og er glade for at se vores konkurrenter bekræfte, at man har ambitioner på dette vigtige område”, slutter koncerndirektør i TDC Lasse Pilgaard til Finans.

 

Annonce:
Forrige artikelTrailer til den nye Lion King film fra Disney frigivet
Næste artikelPower: 15 dages omsætning på én dag
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.