Forside Produkter Mobil

Danske bank ruller Google Pay ud i næste uge

-

Som vi kunne fortælle tidligere på måneden, er Danske Bank ved at være klar med Google Pay, og de er stille og roligt begyndt at rulle den nye service ud. Men først i næste uge regner de med at være klar.

Danske Bank fortalte sidst i oktober, at de ville understøtte Google Pay for deres kunder med Mastercard. Den service er de ved at være klar med.

I disse dage ruller de så småt Google Pay ud til dele af deres kunder, og i løbet af næste uge er de så klar til at understøtte alle deres kunder med Mastercard.

Annonce:

Læs også: Danske Bank overgiver sig: Gør klar til Google Pay

“Det er rigtigt nok, at vi i disse dage er ved at åbne op for GooglePay, som vi tidligere har meldt ud. Vi har dog valgt at gøre det stille og roligt. I næste uge vil vi informere kunderne om mulighederne, når vi er ikke sikre på, at alt fungerer.”, fortæller Morten Herrup Poulsen fra Danske Bank til recordere.dk

Om Danske Bank senere vil understøtte Google Pay for almindelige Dankort kunder vides endnu ikke. Det samme gælder understøttelse for Apple Pay, som Danske Bank stadig ikke understøtter.

For at kunne bruge Google Pay som Danske Bank kunde, skal du have et Mastercard og en Android telefon med Android 5 eller højere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.