Forside Nyheder

Den tech-fokuserede hotelkæde citizenM åbner i Danmark

-
citizenM i København har facade ud mod Rådhuspladsen

På det nye hotel citizenM møder man funktionel teknologi under opholdet.

citizenM er en hotelkæde hvor de har integreret den funktionelle teknologi i opholdet. På dette hotel styres værelses funktioner fra en Apple iPad, eller en Moodpad som hotellet kalder dem.

Fra sengen kan man regulere temperatur, ændre lyssætning med et udvalg af farver, trække gardinerne til og fra, vælge og se gratis film eller bare skabe den perfekte stemning for afslapning.

Annonce:

Der er gratis WiFi, hurtig nok til at streame film og tv på værelserne.

Check-in og check-ud kan man selv klare via hotellets selvbetjenings-standere i fællesområdet, der på dette hotel er placeret på øverste etage og ikke i stueplan som normalt.

Her tager det ifølge hotellet blot ca. 1 minut at checke ind og et halvt minut at checke ud.

Det er det første citizenM hotel der åbner i Skandinavien. Udover at være på forkant med teknologien, så køres kæden også efter konceptet “affordable luxury” – luksus der er til at betale.

Hotellets tagterrasse, der ligger i forbindelse med fællesområdet på øverste etage er åbent for alle, også dem der bare kigger forbi. Her kan man nyde en drink med udsigt ud over Rådhuspladsen og Københavns tage.

 

 

Pris og tilgængelighed

citizenM København har i alt 238 værelser og priserne starter ved 730 kr.

Adressen er H.C. Andersens Boulevard 12 i København, lige ved Rådhuspladsen, og hotellet åbner her i begyndelsen af december.

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung 860 QVO leverer terabytes til SSD-folket
Næste artikelTidal klar på Plex med samlerabat
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.