Forside Nyheder

Emmy til dansk skuespiller i DR-dramaserie

-
Foto: DR

Hovedrolleindehaveren i DR’s dramaserie ’Herrens Veje’ sikrede sig tidligt tirsdag morgen dansk tid en international Emmy for sin skuespillerpræstation i serien.

I kategorien ’Bedste mandlige skuespiller i tv-serie’ sikrede Lars Mikkelsen sig den fornemme statuette foran skuespillerne Julio Andrade fra den brasilianske serie ’Um Contra Todos’, canadiske Billy Campbell fra serien ’Cardinal’ og tyrkiske Tolga Saritas fra serien ’Soz’.

“Det er en stor ære og glæde for DR og Danmark, at Lars Mikkelsen har fået årets internationale Emmy for sin rolle i ’Herrens Veje’. Han fortjener det fuldt ud”, fortæller Camilla Hammerich fra DR Drama, der er producent på ’Herrens Veje’, og hun fortsætter:

Annonce:

“I over to år har Lars levet og åndet med karakteren Johannes, og med sit lysende skuespiltalent og sin utrættelige arbejdsindsats har han skabt et fantastisk portræt af et mangesidet og voldsomt menneske. Lige nu er Lars Mikkelsen en af Danmarks største skuespillere, og det har udlandet fået øjnene op for. Det kan vi kun være stolte af og taknemmelige for”.

 

Annonce:
KILDEDR
Forrige artikelNu bygger Google datacenter i Danmark
Næste artikelBlindtest af OLED TV fra de 4 store
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.