Forside Produkter Gadgets

Funcl W1 og AI er super billige trådløse øretelefoner på Indiegogo

-

Recordere.dk har prøvet de nye Funcl W1 og AI øretelefoner, der lige nu kører som en kampagne på Indiegogo. Prisen på kampagnen er lav, og selvom lyden ikke er i top, får man meget trådløs øretelefon for pengene.

leFucl har sendt deres nye W1 og A1 trødløse øretelefoner som vi har leget med. Og står du og drømmer om Airpods, men ikke vil betale den fulde pris, så kan du nu få kopier, der koster langt under det halve, uden at lyden er halvt så god.

 

Annonce:
Funcl W1 modellen

Funcl’s to modeller hedder W1 og AI.

W1 er den billige af de to, og kan købes for 19 USD på Indiegogo, og minder i sit design meget om f.eks. B&O E8, men naturligvis er der forskel på et par øretelefoner til ca. 123 kroner og et par til 2.100.

W1 har op til 18 timers spilletid ved at genoplade via det batteri der er i etuiet. Lyden er OK, men ikke i top, og der mangler i min optik bund, men til prisen får du meget øretelefon for pengene. Den er IPX5 certificeret, og du kan starte og stoppe musikken via touch. Den kommer med Bluetooth 5.0. De kan spille i op til 4.5 timer mellem hver opladning.

Lyden mangler i min optik noget bund, men for 123 kroner får du væsentligt bedre lyd end de fleste øretelefoner med kabel i samme prisleje.

 

 

De ligner AirPod, men koster meget mindre.

AI er den “luksusmodellen” i Funcl serien, den minder om AirPods fra apple i design, men igen, du betaler 54 USD (ca. 351 kroner), og får ikke samme lyd som et par AirPods. Til gengæld får du op til 24 timers spilletid ved at genoplade AI øretelefonerne i den medfølgende kasse.

Funcl kommer med Bluetooth 5.0 AptX, og kan spille i op til 6.5 timer mellem hver opladning.

Recordere.dk har fået et specialtilbud til de første 50 læsere, der ønsker at bestille AI, at de kan få dem til 49 USD via dette link. Det er vigtigt at understrege at recordere.dk ikke har noget med Funcl at gøre, og at vi ikke modtager penge for dette.

 

De medfølgende etuier med batteri, virker lidt billigt samlede, men de udfører deres opgave, og du kan lade både øretelefoner og etui op samtidigt via Micro-USB.

Modellerne vi har fået lov til at lege med, er ikke de endelige modeller, og vi oplevede et par gange forbindelsesproblemer, men det siger Funcl skulle være løst i de endelige modeller der sendes ud til Indiegogo kampagnedeltagerne. Men du får meget trådløs øretelefon for en lille pris, hvis du vil være med i kampagnen.

Du skal være opmærksom på at der er en chance for at du skal betale told og moms når øretelefonerne sendes til dig. Dette skriver Funcl i deres kampagne FAQ.

Du kan se kampagnen her

 

Annonce:
Forrige artikelYouTube- og Amazon-strategier viser yderligere integration mellem Hollywood og tech
Næste artikelNu bygger Google datacenter i Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.