Forside Detail

Komplett dropper at blive nordens Amazon

-

Ideen om at blive en fælles handelsplads for alle forhandlere er nu skrinlagt.

Amazon er en handelsplads hvor forskellige leverandører kan sælge deres varer. Amazon har også egne varer i butikken, men der er også en skov af underleverandører der sælger gennem Amazon.

Annonce:

Den idé ville den nordiske netforhandler Komplett gerne kopiere. Derfor indledte de sidste år et forsøg i Norge, hvor de inviterede over 100 andre forhandlere med. Forhandlere der skulle supplere elektronikforrretningen med andre varegrupper, som det også kendes fra Amazon.

“Norden trænger til en online markedsplads på linje med Amazon, men med en stærk og regional e-handelsaktør, som kender markedet og de nordiske forbrugere. Det gør Komplett. Det nye for Komplett er, at vi åbner vores platform for eksterne partnere, eller sælgere på markedspladsen, og giver dem adgang til vores brand og kunder. Derved får vores kunder et endnu bredere udvalg af spændende produkter”, fortalte Kompletts daværende CEO, Ole Vinje, til FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel) ved lanceringen i begyndelsen af 2017.

 

Fremtiden for e-handel slutter nu

Komplett lod forstå dengang, at dette var fremtiden for deres e-handel.

“Dette er Kompletts fremtid. Hvis ikke Komplett er kendt for mere end elektronik om fem år, så har jeg ikke udført mit job”, lød det fra chefen for den ny markedsplads, Anton Hagberg, til norske E24 i forbindelse med lanceringen.

Men nu er det slut. Forsøget med at blive nordens Amazon er lagt i graven.

Komplett fortæller at logistikken blev for stor en mundfuld at håndtere, og det gik ud over kundeoplevelserne.

“Med mange eksterne partnere på vores platform, hvor varerne kommer fra forskellige lagersteder, har det været svært at give kunderne en samlet forsendelses- og leveringsløsning. Vi er kompromisløse når det gælder at give vores kunder den bedste shoppingoplevelse”, fortæller Kompletts nuværende CEO, Lars Olav Olaussen, i en pressemeddelelse. Det skriver E24.

Samarbejdet med de 108 partnere, der var blevet en del af markedspladsen, afsluttes, ligesom forhandlere der afventede at komme med nu får deres kontrakt annulleret.

 

Annonce:
Forrige artikelSennheiser software gør brugernes PC/Macs usikre
Næste artikelSamsung 860 QVO leverer terabytes til SSD-folket
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.