Forside Produkter Gadgets

Nye wearables: Huawei Watch GT og Band Pro 3

-
Huawei Watch GT

Motionister, sportsudøvere og outdoor-entusiaster skal ikke længere bekymre sig om, at deres smartwatch løber tør for strøm midt på løbe- eller gåturen. Snart kan du få fingrene i Huaweis nye smartwatch, Huawei Watch GT, der er udstyret med en intelligent strømbesparende funktion.

Huawei er på banen med et nyt smartwatch, Huawei Watch GT, der løser en af de største udfordringer, som forrige generationer af smartwatches har haft: Kort batterilevetid. Når brugeren har sit Huawei Watch GT på, skelner det mellem forskellige aktiviteter, såsom hverdagsbrug, søvn og motion, og kan via en strømspare-algoritme tilpasse strømforbruget til den konkrete brugssituation.

Det betyder, at algoritmen automatisk sætter uret på strømbesparende tilstand, når brugeren ikke anvender urets funktioner aktivt. Det er med til at sikre, at uret kan holde strøm i helt op til to uger ved hyppigt brug og i op til 30 dage ved moderat brug.

Annonce:

Uret har netop fået sit navn for at understrege den lange batterilevetid. GT, som er en forkortelse for det italienske Gran Turismo, er en direkte reference til bilindustrien og de sportsvogne, der er velegnet til at køre lange distancer med høj hastighed.

“Huawei Watch GT er en gamechanger for smartwatch-kategorien. Urets lange batterilevetid er et eksempel på, hvordan vi ved at koble vores indsigt i brugernes behov med ny teknologi og innovation kan skabe et produkt med et funktionelt og stilfuldt design. I sidste ende kan det gøre en forskel i hverdagen for dem, der bruger uret,” siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark

Huawei Watch GT fås i to modeller: Huawei Watch GT Classic edition og Huawei Watch GT Sport edition. Begge modeller har en 3,5 cm stor AMOLED-skærm med høj opløsning på 454×454 og er produceret i rustfrit stål i et tidsløst design.

Udstyret med aktivitetstracker

Med Huawei Watch GT er man aldrig i tvivl om, hvor man befinder sig. Uret henter informationer om brugerens placering via tre forskellige satellitsystemer på samme tid: GPS, GLONASS og GALILEO. Derefter sørger en algoritme for at optimere informationerne for at give en så præcis angivelse af brugerens position som muligt.

Derudover understøtter Huawei Watch GT aktivitetstracking, som ved hjælp af Huaweis egen hjertemålerteknologi, TruSeen 3.0, har en række programindstillinger, der kan bruges til forskellige sportsgrene såsom løb, klatring, cykling og svømning.

Dataanalyseredskaber, der bruges af sportsfolk

Huawei har gennem en årrække samarbejdet med virksomheden Firstbeat Technologies Oy. Det samarbejde fortsætter med det nye Huawei Watch GT, hvor Firstbeat Technologies Oys analyseteknologi hjælper med at analysere og behandle den indsamlede data fra hjerterytmen. Det betyder, at Huawei Watch GT har seks funktioner, som kan hjælpe brugeren til at forbedre sin kondition og helbred:

  • VO2max Fitness Level: Måler brugerens maksimale iltindtag og konditionsniveau, så det bliver lettere at måle fremgang i træningen og holde øje med helbredet.
  • Training Effect Aerobic: Forudser, hvordan en bestemt træningssession vil påvirke udviklingen af brugerens fitnessniveau. Fx om træningen forbedrer eller vedligeholder brugerens performance, og om træningen er tilpasset fitnessniveauet.
  • Personalized Training Plans: Running: Giver brugeren mulighed for at vælge løbetræningsprogrammer baseret på brugerens konditionstal, målsætninger og motivation.
  • Real-Time Coaching: Giver brugeren informationer om, hvornår farten skal sættes op og ned.
  • Recovery time Advisor: Estimerer, hvor lang tid brugeren skal hvile sig efter træningen, og hvornår de kan tage hul på det næste hårde træningspas. På den måde undgår brugeren overtræning og sikrer den bedst mulige fremgang.
  • Calories Burned: Måler kalorieforbrændingen baseret på brugerens niveau og fysiske aktivitet

Firstbeat Technologies Oy’s løsninger er også udbredt blandt professionelle sportsudøvere. Det gælder blandt andet fodboldholdet Manchester United og de regerende mestre i den amerikanske basketball-liga NBA, Golden State Warriors. Med Huawei Watch GT bliver teknologien tilgængelig for alle.

 

Huawei Band Pro 3: Aktivitetsarmbånd med touchskærm

Udover Huawei Watch GT er Huawei også klar med et nyt aktivitetsarmbånd. Huawei Band Pro 3 kan måle, hvor meget brugeren bevæger sig, og hvordan brugeren sover. Huawei Band Pro 3 understøtter TruSeen 3.0, der gør aktivitetsarmbåndet i stand til at måle brugerens hjerterytme, og sammen med Huawei TruSleep 2.0 måler brugerens søvnmønstre. På baggrund af en big data analyse kan aktivitetsarmbåndet give brugeren personlige anbefalinger til, hvad man kan gøre for at forbedre sin søvn.

Huawei Band Pro 3 har en 2,4 cm stor HD AMOLED-skærm med touch-funktion. Styresystemet er nemt og intuitivt at bruge, og man navigerer imellem de forskellige funktioner ved at swipe vertikalt eller horisontalt og ved at trykke på skærmen for at komme til menuen.

Pris og tilgængelighed

Den vejledende udsalgspris for Huawei Watch GT er 1.899 kr. Uret fås i to forskellige udgaver: Huawei Watch GT Classic edition og Huawei Watch GT Sport edition.

Den vejledende udsalgspris for Huawei Band 3 Pro er 749 kr.

Huawei Watch GT og Huawei Band Pro 3 forventes at komme i salg fra slutningen af november hos Elgiganten og Power.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Huawei Danmark
Forrige artikel55″ er den foretrukne tv-størrelse nu
Næste artikelCanal Digitals tv-boks får Netflix i 4K HDR
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.