Forside Detail

Tusind i kø til Power-åbning

-
Power Holbæk. Screenshot fra Power-video

Sjællændere valfartede til åbningen af POWER nr. 13 i Holbæk

I dag klokken syv åbnede POWER dørene op til det seneste Power, der ligger Holbæk Mega Center, hvor butikken har  erstattet en Expert og Punkt 1.

Flere end 1.100 stod fra i kø fra morgenstunden i håb om at få fat i et af de mange åbningstilbud. I løbet af dagen har tusindvis af interesserede kigget ind forbi.

Annonce:

 

Video

 

Da klokken slog syv, klippede POWERs direktør, Jesper Boysen, den røde snor, til elektronikkædens 13. butik.

“Flere tusind kunder har allerede besøgt vores nye butik og gjort en masse gode indkøb – og folk fortsætter med at strømme til. Kigger vi på vores besøgstal her klokken 12.00, så tyder alt på, at vi kommer til at overgå vores ambitiøse målsætning om 5.000 besøgende her på åbningsdagen”, fortæller Jesper Boysen, direktør hos Power, og fortsætter:

“Vi har heldigvis bestilt masser af varer hjem, så det er stadigvæk muligt at få elektronik og hvidevarer til rene foræringspriser”.

 

Power Holbæk åbner. Screenshot fra Power-video

 

Power: Nu skrues der op for konkurrencen

Dagens store opbud af kunder bekræfter Jesper Boysen i, at POWER har gjort det rigtige ved at etablere butik i Holbæk.

“Interessen for vores butik er kolossal. Ikke bare for holbækkerne men for alle sjællændere, der gerne vil have lave priser på elektronik og hvidevarer. Butikken har et stort opland, og mange har i dag taget turen fra Næstved, Slagelse og Kalundborg – og de har taget godt i mod vores nye butik”, fortæller Jesper Boysen og fortsætter:

“Dagens flotte opbud bekræfter os i, at vi nu gør det rigtige her på Sjælland, der fremover kan se frem til billigere og mere gennemsigtige priser”.

 

Galleri fra åbningen

 

Find vej

Power Holbæk
Stenhusvej 74
4300 Holbæk

Se på kort

 

Annonce:
Forrige artikelDisney+ streamingtjeneste får Star Wars og Marvel ombord
Næste artikelKæmpe Elgiganten åbner i Aarhus
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.