Forside * Featured

Hærværk i DR Byen: Kabler klippet i 7. sals højde

-
DR Byen. Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR

Ukendte gerningsmænd har natten til torsdag udøvet hærværk på taget af DR Byen.

DR er blevet ramt af hærværk i DR Byen på Amager, hvor der er klippet kabler over oppe på taget.

DR bekræfter overfor recordere.dk at en eller flere gerningsmænd natten til torsdag har udøvet hærværk på taget af DR Byen. Politiet er i gang med at indsamle spor.

Annonce:

“Gerningsmænd har natten til torsdag klippet kabler over på taget af DR Byen – blandt andet til flere af DR Byens paraboler – ligesom der også er lavet graffiti flere steder”, fortæller sikkerhedsansvarlig i DR, Søren Sjøgren til recordere.dk, og fortsætter:

“Vi har anmeldt hærværket til politiet, som lige nu er i DR Byen for at sikre spor. Vi er ved at tjekke alt igennem herunder videoovervågningen for at opklare, hvordan gerningsmanden eller gerningsmændene har fået adgang til taget”.

 

Parabolantenne på toppen af DR Byen. Foto: recordere.dk

 

Sender normalt

Selvom kablerne er klippet til flere paraboler på taget, så har det ikke påvirket udsendelserne.

“Hærværket er ikke gået ud over driften og DR har kunnet sende som normalt”, slutter Søren Sjøgren til recordere.dk.

Segment 2 i DR Byen, der bl.a. huser nyhedsproduktionen, er en 6-etagers bygning og det er taget ovenover at en eller flere gerningsmænd, på en eller anden måde, har skaffet sig adgang til.

Motivet til hærværket er endnu ukendt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.