Forside Nyheder

Microsoft hasteopdaterer kritisk fejl i IE

-
Microsoft HQ i Redmond.

Der er fundet en grum fejl i Internet Explorer. Microsoft udsender i al hast en patch.

Microsoft udsender sjældent opdateringer i al hast. Den slags kommer typisk som en del af de månedlige opdateringer.

Men i dette tilfælde har de valgt at gøre en undtagelse. Opdateringen skal lukke en kritisk sårbarhed fundet i browseren Internet Explorer i versionerne 9, 10 og 11.

Annonce:

Microsoft fortæller at hackere allerede er i gang med at udnytte sårbarhederne, derfor haster det at få opdateringerne ud.

“Sårbarheden kan ødelægge hukommelsen på en sådan måde, at en hacker kunne udføre vilkårlig kode som den aktuelle bruger. En angriber, der udnytter sårbarheden, kan få samme brugerrettigheder som den nuværende bruger”, fortæller Microsoft i deres sikkerhedsudmelding.

Microsoft har ikke udviklet på Internet Explorer siden 2016, men den benyttes fortsat af ca. 10% af internetbrugerne og opdateres med fejlrettelser.

Opdateringen udsendes til: Windows 7, Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows 10 samt Windows Server 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 og 2019

 

Annonce:
Forrige artikelLG patentansøgning: TV i biografformat hvor højttalerne skifter billedformat
Næste artikelFagforeninger går forrest i lønkamp mod streamingtjenester
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.