Forside Nyheder

Netflix bliver en del af YouSee Bland Selv

-

YouSee kan nu tilbyde streamingtjenesten Netflix som en del af bland selv.

Netflix er den populæreste af de betalte streamingtjenester herhjemme ogf derfor er det noget af en skalp som YouSee nu har fået.

Annonce:

Den amerikanske streamingtjeneste er blevet en del af YouSee Bland Selv.

“Vi har et rigtig godt samarbejde med Netflix, og som Danmarks største tv- og streamingudbyder har vi længe ønsket at kunne tilbyde danskerne at få landets mest sete streamingtjeneste med i tv-pakken”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee, og fortsætter:

“Vores kunder har virkelig taget Bland Selv-konceptet til sig, men de har selvfølgelig efterspurgt at få Netflix med ombord, så det her er en virkelig stor dag for både os og vores kunder”.

Netflix har været en del af tilbudet på YouSee-boksene, men bliver nu også en del af Bland Selv, som er et koncept hvor YouSee-kunderne kan blande tv-kanaler og streamingtjenester, afregnet med point.

“Via vores partnerskab med YouSee får de danske tv-kunder nu mulighed for at tilføje Netflix-tjenesten til Danmarks mest fleksible tv-tilbud og får dermed adgang til at nyde den bedste underholdning på ét sted”, fortæller Rene Rummel-Mergeryan, Director of Business Development i Netflix Europe.

YouSee-kunder uden Bland Selv kan også abonnere på Netflix gennem YouSee nu, så det i stedet betales over tv-abonnementet.

 

Tilgængelighed

YouSee-kunder med Bland Selv kan tilvælge Netflix fra i dag.

Der er valg mellem de tre Netflix-abonnementer: Basis, Standard og Premium.

 

Fakta om YouSee Bland Selv

Knap 200.000 danskere har nu Bland Selv. Tre ud af fire, som vælger Bland Selv, vælger en eller flere streamingtjenester

I Bland Selv kan man vælge mellem 11 streamingtjenester og mere end 50 tv-kanaler
Med Netflix i Bland Selv får man adgang til streamingtjenesten via YouSee Tv-boksen og via alle andre Netflix-supporterede platforme.

Vælger man Netflix i Bland Selv skal man kun betale én regning hver måned. Det gælder også tv-kunder uden Bland Selv, der nu også kan betale deres Netflix-abonnement via deres YouSee-regning.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.