Forside Produkter Gadgets

Ny gadget slår automatisk toiletsædet ned

-
Screenshot fra Kickstarter-video.

SmartNūdge monteres under toiletsædets top og sørger for at slå brættet med efter brug.

Et af de velkendte ‘first world problems’ (ilandenes dagligdagsproblemer) er når mænd lader toiletsædet blive oppe efter et af de korte toiletbesøg, og næste bruger af faciliteterne hellere så det efterladt i nedslået tilstand.

Nu er der fundet en løsning på det. SmartNūdge er et nyt produkt som parret bag nu søger hjælp til at få finansieret produktionen af, via crowdfundingportalen Kickstarter.

Annonce:

I al sin enkelthed er det en enhed som monteres under toiletsædets låg, hvorefter den vil sørge for at slå toiletsædet ned når det har været oppe i halvandet minut.

 

Foto: Kickstarter
Screenshot fra Kickstarter-video.
Screenshot fra Kickstarter-video.

 

Idémanden bag SmartNūdge fortæller at det i gennemsnit tager 21 sekunder at få tisset af, så efter 90 sekunder bør toilettet være fri igen.

Som ekstra tilbehør fås en magnetholder, så SmartNūdge kan få en tiltrængt pause når der er gæster, så det undgås at kø ved toilettet ender i griseri. Med magnetophænget kan den let afmonteres når der er party.

For at undgå et slam hvergang brættet skubbes ned bør det kombineres med et toiletsæde med dæmper. Der medfølger dog 4 styk ‘slam stoppers’ der kan sættes under sædet. De tager fra i faldet, så det i stedet for et ‘slam’ bliver et ‘bump’.

At dømme efter billederne er dimsen lidt højere end afstandstykkerne på det valgte toiletsædets låg, så låget kan risikere at gabe lidt hvis det også lukkes. Men det er nok meningen at selve låget forbliver oppe. Så risikerer man heller ikke at SmartNūdge begynder at kæmpe med at lukke et sæde der allerede er nede.

De hurtige kan købe SmartNūdge for $29 leveret. Omregnet er det ca. 190 kroner. Dertil skal lægges moms og importgebyr når pakken ankommer til Danmark.

Hvis det kan friste kan produktet bestilles på Kickstarter. Hvis projektet går igennem er der forventet levering i april 2019.

 

Annonce:
Forrige artikelFørste 8K tv-kanal er i luften
Næste artikelTest: Dynaudio Music – Dansk multirum system
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.