Forside Baggrund

Philips Hue får længe ventet funktion

-

Philips har opdateret Hue så lyset kan vende tilbage til sidst anvendte niveau efter en strømafbrydelse.

Når der slukkes og tændes for strømmen til en Philips Hue pære eller lampe, så har det hidtil været sådan at når det blev tændt for strømmen igen, så startede de altid op med hvidt lys og fuld lysstyrke.

Annonce:

Dette upåagtet indstilling for lyset før sluk. Tanken bag dette har nok været at så kan Hue-pærene også bruges som erstatning for almindelige ikke-intelligente pærer, hvis man tænder og slukker på kontakten i stedet.

Men i tilfælde af en strømafbrydelse betød dette at pærer og lamper tændte for fuld styrke når strømmen vendte tilbage.

Det har derfor været et ønske fra Hue-brugere længe, at der istedet var en mulighed for at pærerne og lamperne huskede sidst anvendte farve og lysstyrke, og så vendte tilbage til det når der igen blev tændt for power, uanset årsag til at der havde været slukket.

Det har Philips nu løst. Der er nu en ny indstilling for “Power on” i Hue app, hvor man kan vælge at lade lyset starte med sidst anvendte lysstyrke og farve.

 

Tilgængelighed

Philips Hue app v. 3.11 er ude nu.

Find den i Apple App Store og Google Play

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.