Forside Nyheder

Strive får danske kommentatorer og varsler tv-kanal

-

Strive udvider dækningen af Serie A og La Liga med danske kommentatorer, og så forbereder de en “rigtig” tv-kanal.

Strive, streamingtjenesten der har rettighederne til at sende fodbold i skandinavien fra italienske Serie A og spanske La Liga, har nu sat et dansk kommentatorhold.

Annonce:

I alt fem danske kommentatorer skal være med til at føre Strive ind i den næste fase. Et af dem er Morten Glinvad, der har meget stor erfaring som La Liga-kommentator, og hvis stemme har ledsaget mere end 700 fodboldkampe.

“Det bliver virkelig spændende. Jeg vil fra starten være med til at opbygge en ny kanal, som sender fodbold fra to af verdens bedste ligaer. Jeg glæder mig til at komme i gang, og det er ekstra motiverende for mig, at Strive har en klar målsætning om at give de to ligaer den eksponering, de fortjener”, fortæller Morten Glinvad.

De øvrige danske kommentatorer er John Bisgaard, Henrik Fallesen, Karsten Krogh og Kenneth Hansen.

 

Strives danske kommentatorer, fra venstre: Henrik Fallesen, John Bisgaard, Kenneth Hansen, Morten Glinvad, Karsten Krogh.

 

Debut fredag

“Dette er en naturlig udvikling for Strive. Vi vil være kanalen for fodboldfans, og så er det klart, at man skal kunne vælge hvilket sprog, man vil have kampen kommenteret på. Jeg er meget tilfreds med de rekrutteringer, vi har gjort”, siger Kristian Hysén, administrerende direktør for IMG Sverige, som ejer Strive.

Der er debut for dansk kommentering fredag den 14. december med kampen Celta Vigo-Leganes, som kommenteres af Karsten Krogh, mens John Bisgaard kommenterer derbyet, Torino-Juventus, lørdag den 15. december.

 

Apple TV app og flow-tv kanal

I forbindelse med lanceringen af lokale kommentatorer lancerer Strive også en app til Apple TV og en lineær kanal (flow-tv).

Der er dog ikke oplyst hvor den flow-tv kanal kan ses. Måske det kun er via deres egen app.

 

Annonce:
KILDEStrive Sport
Forrige artikelCES 2019: LG vil bringe mikrobryggeriet ind i hjemmet
Næste artikelYouSee streaming tv er nede (løst)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.