Forside Nyheder

The Walking Dead sæson 8 og 9 får dansk premiere hos YouSee Xee

-
The Walking Dead hos YouSee

Der er godt nyt for danske fans af den populære serie ’The Walking Dead’. Når tv- og streamingkanalen Xee går i luften den 20. januar, bliver det nemlig med danmarkspremiere på sæson 9 af ’The Walking Dead’, som havde premiere i USA her i efteråret.

Allerede den 30. december får de danske fans af serien dog mulighed for at se The Walking Dead sæson 8, som endnu ikke har været vist i Danmark, via YouSee’s streamingtjeneste. Samtidig bliver det muligt at se eller gense sæson 1 til 7 af den populære amerikanske serie.

”Vi ved, at rigtig mange danskere har ventet i spænding på at følge Rick Grimes og de andre overlevere i ’The Walking Dead’, og vi er super glade for, at vi sammen med FOX nu kan vise de to seneste sæsoner af kultserien. Allerede den 30. december kan vi give danskerne en forsmag på Xee-universet med danmarkspremieren på sæson 8, og når Xee går i luften den 20. januar viser vi de første otte afsnit af sæson 9 på en gang,” fortæller Christian Morgan, mediedirektør i YouSee, der forventer, at en hel del danske fans vil bruge de sidste dage af året på at binge den populære zombie-serie.

Annonce:

Efter de første otte afsnit af The Walking Dead sæson 9 er blevet vist den 20. januar, vil de danske fans få mulighed for at se de sidste otte afsnit af sæson 9 på Xee allerede dagen efter, de har haft premiere i USA. Alle afsnit bliver også tilgængelig som streaming-indhold.

 

Xee: Fokus på serier og underholdning

YouSee og Fox Networks Group annoncerede i september, at danskerne fra januar vil få en ny underholdningskanal, og i november kunne man tilføje, at det bliver den erfarne mediechef, Pil Gundelach Brandstrup, der kommer til at stå i front for Xee. Den nye kanal bliver samlingspunktet for både YouSee’s anmelderroste og egenproducerede danske programmer og nye, populære amerikanske serier fra FOX – et af verdens største underholdningsselskaber

”På Xee vil der være fokus på serier og underholdning, og man vil både kunne se eller gense alle de danske programmer, vi har lavet det sidste års tid, samt en række nye programmer. Den 20. januar er der premiere på vores nye serie, Sunday, med det unge comedy-talent Melvin Kakooza, der spiller sammen med den mere erfarne Lars Hjortshøj, og til foråret kommer også en ny sæson af den anmelderroste serie ’29’, der er nomineret i 3 kategorier til tv-prisen 2019,” fortæller Christian Morgan.

Udover det danske indhold vil der på Xee også være mulighed for at se en række amerikanske serier, som ikke kan ses andre steder, herunder ’The Passage’ og ’9-1-1’.

”Danskerne får mulighed for at se med samtidig med resten af verden, når vi i januar har premiere på dramaserien ’The Passage’, der er baseret på Justin Cronins bogtrilogí og produceret af den prisvindende instruktør Ridley Scott. Derudover kan man også se den første og den helt nye anden sæson af en af årets største serier i USA i år ’9-1-1’, der har Angela Bassett og Jennifer Love Hewitt i hovedrollerne samt den nyeste sæson af populære ’Family Guy’,” siger Hans van Rijn, General Manager, Fox Networks Group, Nordic.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, YouSee
Forrige artikelPhilips Hue blev en af julens lyseslukkere
Næste artikelKlumme: Ansigtsgenkendelse, fordel eller trussel?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.