Forside Nyheder

BREXIT: Discovery Networks ønsker at flytte til Holland

-

Nedtællingen til BREXIT er ved at nå sidste slag, og det betyder at flere banker og selskaber er på vej ud af Storbritannien og ind i andre europæiske lande. Det gælder også Disovery Networks, der søger om at flytte fra UK til Holland.

I Danmark omfatter det bl.a. Eurosport, Animal Planet, Discovery Channel, der ønsker at bibeholde deres sendetilladelser i EU, og derfor har søgt om at flytte deres kanaler og hovedkvarter fra England til Holland.

Annonce:

I en pressemeddelelse udsendt af Discovery Networks fortælles det at man ønsker at sikre at man kan fortsætte sine services til sine europæiske seere, og at man derfor ønsker at flytte både hovedkvarter og sendetilladelser ud af London og til Amsterdam i Holland.

Discovery vil dog stadig have ca. 1.300 ansatte i England, der producerer indhold til deres engelske seere.

 

Annonce:
Forrige artikelGoogle Assistant får dansk tolk
Næste artikelNetflix sagsøgt over ’Bandersnatch’
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.