Forside Nyheder

Canal Digital udvider streaming med flere kanaler og download

-

Canal Digital udvider streamingtilbud i TV-pakkerne, med flere kanaler og download – uden merpris.

Tv-distributøren Canal Digital udvider de streamingtilbud der tilbydes med tv-pakkerne.

Annonce:

Nu bliver det muligt at streame flere lokale live-kanaler, film, serier og sportsbegivenheder.

Desuden kan et bredt udbud af film og serier som noget nyt downloades og tages med på farten.

“Vi er glade for, at vores kunder nu kan streame fx mere fodbold og Formel 1, så de kan se sport, hvor de vil. Og at de danske kanaler med reality, dokumentarer og masser af underholdning nu også kan streames af alle vores kunder”, fortæller Claus Petersen, kommerciel direktør hos Canal Digital, og fortsætter:

“Kunder med vores Family TV-pakke får desuden adgang til at downloade et stort antal serier og film, som kan tages med og ses efter behov”.

Det er målet for Canal Digital, at kunderne kan se mest muligt af det indhold, de har i deres TV-pakker, hvor og når det passer dem.

“Vi synes, kunderne skal have mulighed for at bruge deres indhold alle steder hele døgnet rundt. Afhængigt af TV-pakkens størrelse er der masser at hente både live og som streaming, og indholdet er så bredt, at der altid er mulighed for såvel fordybelse som underholdning”, slutter Claus Petersen.

Streaming en integreret del af TV-pakkerne og koster ikke ekstra.

 

Annonce:
Forrige artikelShot on iPhone Challenge: Del dine bedste iPhone-billeder
Næste artikelNutAlone: Ny streamingtjeneste for smallere film
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.