Forside CES CES 2019

Google Assistant næsten klar til Sonos

-

Recordere.dk har mødt Sonos i Las Vegas, for at høre om vi snart får Google Assistant at se på Sonos. Og svaret er positivt. De er næsten klar, og der er mere i godteposen.

I et privat møde med Sonos på CES 2019 i Las Vegas talte recordere.dk med Michael Papish, der er head of global product marketing hos Sonos. Og en af de ting som vi gerne ville tale med ham om var hvornår Sonos var klar med den længe lovede implementering af Google Assistant.

Annonce:

“Vi er i en lukket privat beta lige nu, hvor kun ansatte hos Google og Sonos kan bruge Google Assistant, men vi er tæt på at kunne udvide den lukkede beta til flere brugere”, fortæller Michael Papish til Recordere.dk

Den lukkede beta med flere brugere forventes dog ikke at blive så lang, før Sonos så er klar til at tage reelle brugere ind i en åben beta, og hvis alt går godt, så skulle Google Assistant være klar på alle Sonos enheder med mikrofon (Sonos Beam og Play One), inden foråret er ovre.

 

Sonos får også Chromecast til audio

En bonus til alle især Android brugere, er at Sonos også vil implementere Chromecast-protokollen, så man kan bruge sin Sonos højttaler som en Cast enhed. Dette er en af de ting der har været svære at implementere, og derfor har været med til at forsinke implementeringen.

“Det at implementere en ny tale-assistent som Google Assistant er ikke en let opgave. Både Google og Sonos har måtte lave mange tilpasninger i vores interne løsninger for at sikre os at brugeren får den bedste oplevelse uden problemer”, siger Michael Papish til recordere.dk, men det vil ikke forhindre Sonos i at få endnu flere assistenter implementeret med tiden. Det kunne være Cortana eller andre kinesiske varianter. Nu har Sonos ihvertfald bygget et stærkt fundament, og så vil det meste arbejde for at få flere assistenter på Sonos ligge hos udbyderen af den digitale assistent.

 

Sonos laver ikke sin egen assistent, men….

Det er ikke Sonos plan at lave sin egen assistent, men man har arbejdet med at se om man kunne lave nogle enkelte kommandoer, der gør at man f.eks. kan styre sit eget bibliotek. Men om det bliver til noget ved Sonos endnu ikke.

Recordere.dk håber på at deltage i betatesten på et tidspunkt, og skal nok skrive om vores oplevelser hvis det sker.

 

Annonce:
Forrige artikelTim Cook bekræfter: Nye ”tjenester” på vej fra Apple
Næste artikelNaughty America er klar med virtuel strip club på CES i Las Vegas
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.