Forside * Featured

Google mini-radar til styring af smarte enheder er blevet godkendt til brug

-
Google’s Project Soli – kan bruges til at styre smarte enheder uden knapper.

Google har fået tilladelse til at bruge deres “Project Soli”, der er er en mini-radar, der kan bruges til at aflæse fagter på smarte enheder. Sensoren er så lokal, at FCC også har givet Google ret til at sensoren kan bruges på fly.

Federal Communications Commission (FCC) har givet Google tilladelse til at implementere deres Project Soli mini-radar i smarte enheder.

Project Soli er en lille sensor, der kan se fagter du laver uden brug af knapper og skærm, så der er ikke brug for fysisk kontakt som på normale smartphones og ure.

Annonce:

Soli sensoren er en mini-radar, der opretter et lille felt, hvor den kan føle, hvordan folk bevæger deres fingre eller arme. Dette kan så omdannes til kommander på f.eks. ure eller smartphones.

 

Google fortæller at de de håber på at kunne bruge deres virtuelle kontrol fra Project Soli til at skabe usynlige knapper på enheder i fremtiden. Og at selvom knapperne er virtuelle, så vil de virke som fysiske for brugerne.

Google søgte i Marts 2018 om lov til at bruge Soli Radaren på 57-54-Ghz frekvenserne med samme styrke som tilladt i EU, og det er den tilladelse som Google nu har fået af de amerikanske myndigheder.

Tilladelsen giver også lov til at teknologien kan bruges ombord på fly. Hvornår de første enheder er klar med Project Soli indbygget vides endnu ikke.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.