Forside * Nyheder

Huawei lancerer 5G verdensnyhed

-
5G netværk

Huawei arbejder på at have en førerposition inden for 5G-chipset, og har nu udviklet verdens første chipset, der både understøtter selvstændige 5G-netværk og 5G-netværk, der bygger på 4G-infrastruktur. Med lanceringen følger desuden et nyt kommercielt 5G-produkt fra Huawei.

Om 5G-netværket er selvstændigt eller bygger på 4G-infrastruktur spiller ingen rolle for teknologiproducenten Huaweis nye chipset, Balong 5000. Balong 5000 kan nemlig, som verdens første af sin slags, opnå downloadhastigheder, der er op til 10 gange hurtigere end dem, der kan opnås på 4G LTE-netværk i dag – uanset 5G-netværkets karakter.

“Balong 5000 sparker den sidste dør ind til 5G-æraen. På visse 5G-netværk er vi oppe på downloadhastigheder på 6,5 gigabit i sekundet,” siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Consumer Business Danmark.

Annonce:

 

Nyt kommercielt 5G-produkt

Samtidig med lanceringen af Balong 5000 præsenterer Huawei desuden routeren 5G CPE Pro, der er virksomhedens nye 5G-produkt. 5G CPE Pro betjenes af netværksoperatøren og installeres på abonnentens adresse, så hjem og små og mellemstore virksomheder opnår super hurtig bredbåndsforbindelse. 5G CPE Pro kører på Balong 5000-chipsettet på både 4G- og 5G-netværk. På sidstnævnte kan brugerne downloade 1 GB HD-video inden for 3 sekunder.

“Koblingen mellem Balong 5000 og 5G CPE Pro trækker 5G-revolutionen helt ud til forbrugerne. Den integrerede løsning vil sikre forbrugerne fri og exceptionelt hurtig adgang til internettet, devices og cloud-løsninger,” siger Marie Dam Feldborg.

Huawei har siden 2009 arbejdet med udvikling og testning af 5G i samarbejde med myndigheder og partnervirksomheder verden over. Huawei beskæftiger 5700 ingeniører, der udvikler virksomhedens netværksløsninger og virksomheden er i dag verdens eneste, der udbyder end-to-end 5G-systemer.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.